Therme București lansează cele mai mari reduceri din an de Relaxing Friday. Reducerile de până la 30% vizează biletele de acces achiziționate ONLINE în perioada 12-14 noiembrie.

Campania de Relaxing Friday, disponibilă în perioada 12 -14 noiembrie, se adresează tuturor vizitatorilor Therme care sunt gata să experimenteze o nouă călătorie senzorială cu peste 40 de terapii de wellness în fiecare zi, în cadrul a trei oferte avantajoase:

  • 30% reducere la toate biletele de acces din perioada 15 noiembrie -15 decembrie 2021, achiziționate ONLINE în perioada 12-14 noiembrie;
  • 20% reducere la toate biletele de acces în perioada 16 decembrie - 28 februarie 2022, achiziționate ONLINE în perioada 12-14 noiembrie.
  • cei ce vizitează centrul de wellness în perioada 12-14 noiembrie, pot achiziționa vouchere cadou One Day Holiday cu 25% reducere, valabile în perioada 15 noiembrie 2021 - 28 februarie 2022, direct de la casele de acces.

Peste 40 de activități și terapii de wellness, zilnic, incluse în tariful de acces

Din 1 noiembrie 2021, Therme a lansat și noul program de activități și terapii, incluse în tariful de acces, cu peste 40 de terapii de wellness și activități zilnice. Cele mai cunoscute sunt ritualurile Aufguss din saune, care oferă participanților regăsirea echilibrului, reducerea nivelului de stres, detensionare musculară și relaxare. La acestea se adaugă activitățile din piscinele cu minerale, Aqua Gym în piscina principală, sesiunile de peeling și scrub din saunele umede, etc.

Toate terapiile de wellness și activitățile de recreere se regăsesc pe therme.ro.

therme bucuresti

Măsuri de siguranță la Therme

La Therme, spațiul interior este ventilat și purificat prin centrale de ventilare ultraperformante cu volume mari și filtre HEPA (similare cu cele folosite în zonele medicale). Pentru aportul de aer proaspăt interior, Therme folosește sisteme de ventilare naturală (cum este acoperișul mobil), dar și centralele de mare capacitate care asigură un aport de aer de 4 de ori volum/spațiu pe oră, înscriindu-se în ceea ce ASHRAE (standardul internațional al The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers) numește - un spațiu puternic ventilat.

Palmierii și vegetația naturală asigură oxigenarea suplimentară - asemeni unui spațiu exterior - astfel încât, toți vizitatorii să se bucure în perfectă siguranță de beneficiile celui mai mare ecosistem de sănătate și wellbeing din Europa.

Therme București este unul dintre cele mai mari complexe de wellbeing la nivel european, construit greenfield, pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafață totală indoor de peste 34000 mp și o capacitate totală de 4.000 de persoane. Centrul găzduiește cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 880.000 plante vii și dispune de cea mai mare plantație de palmieri din Europa, cu peste 1.400 de exemplare.

Sursa foto: Therme București

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri