În Sectorul 6, s-a deschis al doilea târg de Crăciun. Este vorba despre ”Crângași Christmas Market”, amplasat aproape de stația de metrou Crângași. Expozanți din toată țara au venit cu o gamă variată de produse specifice Sărbătorilor de Iarnă. Obiecte artizanale, din lemn sculptat, ceramică și globuri pictate manual, clopoței, coronițe, decorațiuni și ornamente se găsesc la cele opt căsuțe din târg.

Nu lipsesc nici aromele specifice sezonului. Sarmale, plăcinte moldovenești, bunătăți maramureșene, turtă dulce, cozonac, vin fiert, se pot cumpăra de la terasa cu bucate tradiționale. Ân plus, zona de distracție este luminată în fiecare seară.

Târgul este deschis zilnic, în perioada 6 decembrie 2021 -10 ianuarie 2022, între orele 10.00 – 21.00, iar accesul este liber, fără taxă și certificat verde.

În schimb, vizitatorii trebuie să respecte măsurile sanitare din pandemie: să poarte masca de protecție, atunci când nu consumă alimente-băuturi, în zona special amenajată, și să păstreze distanțarea fizică.

Meșterii populari sunt și ei prezenți la Târgul de Crăciun "Crângași Christmas Market" cu o gamă variată de produse specifice sărbătorilor de iarnă precum decorațiuni și bijuterii din porțelan, coronițe, ghirlande, globuri, produse de artizanat tradițional.

Sursa foto: Primăria Sector 6

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri