După 6 ani de răsărituri la malul mării, Yuva se mută într-o nouă locație. Începând cu acest sezon, clienții Yuva vor beneficia de restaurant propriu, zone de lounge și șezlonguri, integral gândite adult only într-un spațiu intim, la 50 de metri distanță de malul mării. Întregul ansamblu este proiectat circular, în jurul simbolului brandului, pianul de pe plaja din Vamă.

Schimbarea a pornit din dorința de a oferi o experiență nouă, atât prin amplasarea și infrastructura locației, cât și la nivel de servicii.

Conceptul arhitectural are la bază elemente mediteraneene, cu elemente din lemn brut, plante supradimensionate, bambus și stuf împletite cu sfoară. Toate acestea se îmbină cu piese de mobilier modulare personalizate.

Date fiind versatilitatea și facilitățile oferite, începand cu acest an, locația permite organizarea de evenimente private și corporate.

Petrecere de lansare în weekendul 29 aprilie - 1 mai

Pe 29 - 30 aprilie și 1 mai va avea loc lansarea oficială a noului spațiu Yuva, pe strada Albastros nr. 32. Și în acest an, reîntâlnirea se va face pe beat-urile lui DJ Dan Stanciu, Natha Percussion și White Trompet.

Yuva Beach Bar este un local din Vama Veche, lansat în 2016 sub un concept original bazat pe experiența de aproape 20 de ani în HoReCa a proprietarilor. Barul află la mai puțin de 50 metri de plajă.

Sursa foto: Yuva Beach Bar

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri