Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) înființează o linie specială care va uni mai multe muzee bucureștene, pentru a asigura transportul participanților la evenimentul „Noaptea Europeană a Muzeelor” (ce va avea loc în noaptea de 14-15 mai 2022), la solicitarea Primăriei Capitalei și a Asociației „Rețeaua Națională a Muzeelor din România”.

Astfel, începând cu 14 mai 2022, ora 19.00, și pe 15 mai 2022, ora 02.00, va funcționa linia de autobuz 362, pe traseul:

  • „Piața Presei”, Bd. Regele Mihai I, Piața Arcul de Triumf, Bd. Constantin Prezan, Piața Charles de Gaulle, Bd. Aviatorilor, Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu, Piața Romană, Bd. Gheorghe Magheru, Bd. Nicolae Bălcescu, Piața Universității, Bd. I. C. Brătianu, Str. Halelor, Splaiul Independenței, Bd. Națiunile Unite, Bd. Libertății, Piața Constituției, Bd. Unirii, „Piața Unirii‟ (capătul liniei 783), cu ȋntoarcere pe Bd. I. C. Brătianu, Piața Universității, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. Gheorghe Magheru, Piața Romană, Bd. Lascăr Catargiu, Piața Victoriei, Bd. Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Bd. Constantin Prezan, Piața Arcul de Triumf, Bd. Regele Mihai I, „Piața Presei”.

Autobuzele liniei 362 vor circula la un interval de 30 de minute și vor asigura legături cu următoarele muzee:

  • Muzeul Național de Geologie, Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul „Grigore Antipa”, Casa Artelor „Dinu Lipatti”, Muzeul „George Severeanu”, Muzeul Național al Literaturii Române, Galeriile Artmark, Muzeul Național de Artă al României, Muzeul „Theodor Aman”, Muzeul Municipiului București, Art Safari, Muzeul Micul Paris, Muzeul „Anton Pann”, Palatul Parlamentului și Muzeul Național de Artă Contemporană.

Cea de a 18-a ediție a Nopții Muzeelor va avea loc sâmbătă, 14 mai, la nivel național și propune publicului expoziții, intervenții și experimente artistice, proiecții, spectacole, ateliere, concerte, tururi interactive, toate desfășurate în format fizic, după două ediții de pandemie.

Anul acesta, evenimentele din Noaptea Muzeelor vor fi oferite iubitorilor de cultură, mici și mari, de peste 220 de muzee și case memoriale, galerii și grădini de artă, institute și centre culturale, rezidențe, saloane și studiouri creative, spații ale memoriei, castele, palate, cetăți, mori, teatre, universități, cinematografe, biblioteci, primării sau case ale experimentelor din toată țara.

Noaptea Muzeelor este organizată anual de Rețeaua Națională de Muzeelor din România (RNMR), fiind așteptată de public cu mare interes, în fiecare an.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri