Grupul hotelier Accor a semnat un contract de management cu Next Hospitality S.R.L. pentru un nou hotel și centru de conferințe Mercure în Cozieni, Ilfov. Complexul cu 75 de camere va găzdui primii oaspeți în trimestrul al treilea din 2022, la finalizarea unui proces amplu de renovare și de construcție.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort and MICE va oferi 75 de camere și apartamente, un restaurant și un bar, o sală de evenimente în vechiul conac și o sală de conferințe. Ansamblul va include, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în aer liber, zone de relaxare și o parcare exterioară.

Hotelul este situat la doar 19 kilometri de București, în apropiere de lacul Cernica, Mănăstirea Pasărea și pădurea Pustnicu. Hotelul este ușor accesibil din București și de la Aeroportul Internațional Henry Coandă, atât cu mașina, cât și cu autobuzul.

Mercure Conacul Cozieni Retreat Resort & MICE este o proprietate spectaculoasă, care aduce o ofertă diversificată, atât pentru călătorii individuali care caută farmecul unui refugiu privat, cât și pentru oaspeții de afaceri, în căutarea unei destinații unice pentru conferințe, petreceri de tip cocktail sau evenimente.

Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Cehia

Să dăm un nou scop și o nouă imagine Conacului Cozieni este o misiune care ne onorează și ne aduce mari satisfacții.

Claudia Badiu, reprezentant al Next Hospitality S.R.L.

Conform ADN-ului mărcii, hotelurile Mercure au rădăcini în comunitatea locală, oferind o experiență completă și autentică a regiunii, care include bucătăria, meșteșugurile și tradițiile sale.

Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de mărci proprii și cu aproximativ 230.000 de membri ai echipei la nivel mondial.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri