Accor, grup hotelier internațional, anunță încă un hotel în portofoliul său din România, noul Mercure Alba Iulia Cetate. Noul proiect va fi primul hotel din Alba Iulia afiliat unui lanț internațional și va fi operațional în al doilea trimestru al anului 2024.

Hotelul va funcționa în cadrul unui contract de franciză cu un investitor local parte a grupului Dentotal, un partener al Accor, care a deschis deja două hoteluri în cadrul grupului: Mercure Bucharest City Center în 2014 și ibis Styles Bucharest City Center în 2020.

Mercure Alba Iulia Cetate va pune la dispoziția turiștilor 112 camere și apartamente generoase, dispuse pe trei etaje plus mansardă, un restaurant de 282 mp cu terasă exterioară, o sală de evenimente de 430 mp, un centru SPA, un loc de joacă pentru copii în interior și exterior și o parcare exterioară și interioară.

Noul hotel va fi situat pe strada Dimitrie Cantemir, la doar 3 minute de Cetate și la o distanță de mers pe jos de principalele repere turistice, cum ar fi Catedrala Ortodoxă a Reîntregirii, Catedrala Romano-Catolică, Muzeul Național al Unirii. Poziționarea sa unică-în apropierea centrului orașului, precum și a șoselei de centură-va sprijini Mercure Alba Iulia Cetate să devină un refugiu urban autentic, o destinație excelentă pentru călătorii de leisure, precum și
pentru evenimente corporative și private.

Retail jobs

Alba Iulia are o accesibilitate foarte bună pe autostradă: se află la 353 km de București, 78 km de Cluj, 185 km de Timișoara, 53 km de Sibiu, 167 km de Oradea, 163 km de Brașov. De asemenea, orașul se află în apropierea a două aeroporturi internaționale: Sibiu, la 40 de minute și Cluj-Napoca,
la 60 de minute. Din Budapesta, Ungaria, se poate ajunge la Alba Iulia cu mașina pe două rute, prin Oradea sau Timișoara.

"Primul hotel afiliat la o rețea internațională din Alba Iulia aduce standarde înalte și cele mai recente inovații în domeniul ospitalității în orașele cheie pentru turism și afaceri din țară", spune Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

"Alba Iulia este un oraș uimitor, cu o istorie impresionantă, dublată de un stil de viață contemporan și vibrant. Suntem încântați să facem parte din dezvoltarea orașului și să contribuim la oferta sa turistică, cu un nou hotel de talie internațională", adaugă Bogdan Dogariu, reprezentant al grupului
Dentotal.

Citeste si:
Ludovic Orban a luat decizia de a candida la președinția României
Ludovic Orban, "hotărât" să...

Accor este un grup hotelier ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de mărci proprii și cu aproximativ 230.000 de membri ai echipei la nivel mondial.

Sursa foto: Accor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristina Marin
Cristina Marin s-a alăturat redacției la începutul anului 2020, cu puțin timp înainte de declanșarea pandemiei. Coincidență sau nu, cei peste trei ani petrecuți în cadrul rețelelor private de sănătate din România au ajutat-o să înțeleagă mai bine relația dintre pacient și sistemul de sănătate autohton despre care scrie în prezent la publicația Wall-street.ro. Cristina se află în permanentă legătură cu medicii din spitalele românești și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri