Atelierele Pegas lansează o primă colecție de haine de streetwear care să răspundă pe măsură biciclistului modern, atent la imaginea și confortul său.

Casa Pegas este conceptul sub care se lansează colecția ce propune fanilor cunoscutului brand obiecte vestimentare bike-friendly, cu design românesc, original, inspirate din cultura urbană locală.

Dat fiind că bicicleta nu mai este doar un banal mijloc de locomoție și bicicliștii formează comunități puternice, colecția Pegas propune o varietate de haine pentru toate gusturile – bărbați și femei, vesele & colorate sau mai serioase, ținute casual sau office, pentru cald sau mai răcoare. Acestea pot fi cumpărate de pe Bicicleta Pegas sau Fashion Days.

Investiția în prima colecție de haine Pegas a fost de aproape 1 milion de euro, un început promițător pentru o piață versatilă și în creștere, iar managementul companiei estimează vânzări substanțiale, care să susțină crearea și producția în viitor a noi linii vestimentare sub același brand, al Casei Pegas.

Vlad Stănescu, Manager Marketing și Comunicare Atelierele Pegas

În conceperea acestei colecții, Atelierele Pegas au avut în vedere nu numai un design care pune accentul pe valori românești, dar și materiale care respectă nevoile unui ciclist urban: bumbac, poliamida sau în combinație, folosite pentru a asigura elasticitate, să lase pielea să respire, să fie lejere și plăcute la purtat; țesături speciale, ușoare, cu membrană waterproof și proprietăți de "respirare", elemente reflectorizante, fit lejer. De asemenea, hainele de la Pegas sunt produse integral în România.

Colecția este lansată prin intermediul unei campanii de comunicare ce are în prim-plan patru personaje ce formează Casa Pegas, ambasadorii noii linii lansate: Andrei Pegassi, Edgar Pegas, Gianni Pegace și Domnișoara Pegasy.

Bicicleta Pegas a fost fabricată de către Uzina Mecanică Tohani Zărnești, începând cu anul 1972 până în 2005, iar în anii de glorie producea lunar 30.000 de biciclete. Din 2011, Atelierele Pegas au preluat brandul și au început producția de biciclete, inclusiv în România. În prezent, o echipă Pegas formată din mai mult de 35 oameni se poate lăuda cu lansarea a 35 modele de bicicletă și peste 130 de combinații culoare/echipare/cadru.

Sursa foto: Atelierele Pegas

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri