România participă în perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important târg european din sectorul mobilei și al amenajărilor interioare. După o pauză de 2 ani cauzată de pandemie, reluarea prezenței României la unul dintre cele mai importante târguri de mobilier asigură firmelor românești descoperirea noilor tendințe ale pieței, identificarea preferințelor cumpărătorilor și, la fel de important, cunoașterea concurenței la o scară largă.

România participă în perioada 7-12 iunie 2022 la Salone Internazionale del Mobile, cel mai important târg european din sectorul mobilei și al amenajărilor interioare. Pe o suprafață de 495,5 mp 16 companii românești își expun colecțiile de mobilier, în stil clasic sau modern, urmând cele mai noi tendințe din domeniu: ASKIA FURNITURE SRL, AXM PROD’93 SRL, BRADUL MANECIU SRL, CAREL WOODWORKS SRL, CARO JIBOU SRL, DIS PROD SRL, ECOMATRIX SRL, LAITZA NORD SRL, LEMN PROD EX COM SA, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX&COMPANY SRL, MONTANA CAMPENI SRL, NEWEL TURING SRL, NORDARIN PROD COM SRL, SZEL MOB SRL și URBAN WOODS SRL.

Obiectivul principal al participării firmelor din România la eveniment este de a face cunoscută industria autohtonă de mobilă. În plus, companiile au oportunitatea de a-și extinde rețeaua de contacte, de a stabili noi parteneriate și de a consolida relațiile comerciale existente cu societăți de profil din Italia și alte țări. Efectele participării firmelor românești la târg se vor reflecta în extinderea și modernizarea gamei de produse, precum și creșterea exporturilor de mobilier.

După o pauză de 2 ani cauzată de pandemie, reluarea prezenței României la unul dintre cele mai importante târguri de mobilier asigură firmelor românești descoperirea noilor tendințe ale pieței, identificarea preferințelor cumpărătorilor și, la fel de important, cunoașterea concurenței la o scară largă.

Cea de-a 60-a ediție a târgului de la Milano vine cu încurajarea firmelor participante de a-și expune inovațiile și viziunile din domeniu. Colecțiile expuse la Salone Internazionale del Mobile susțin angajamentele firmelor care investesc în tehnologii de ultimă oră. Milano este locul ideal pentru promovarea noilor tendințe, fiind totodată și locul unde designerii talentați, cu potențial, au șansa de a se afirma, devenind vizibili pentru o lume întreagă.

Prezenţa românească la unul dintre cele mai prestigioase Saloane Internaționale de Mobilă aduce un beneficiu important producătorilor români, generând colaborări însemnate şi noi oportunități de export, precum şi o creştere a vizibilităţii produsului românesc şi o îmbunătăţire a calităţii mărfurilor exportate.

Citeste si:
Gaetan Pacton, CEO-ul Profi, despre anul "istoric" 2022 și...
Gaetan Pacton, Profi: Am...

Participarea României la târgul de mobilă de la Milano este sponsorizată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului și organizată împreună cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

Sursa foto: Salone del Mobile

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri