21 Iunie 2022

Nicușor Dan ”scoate” la închiriat Arena Națională pentru organizatorii de evenimente



Organizatorii de evenimente speciale pot depune oferte pentru închirierea Arenei Naţionale pentru perioada 15 mai - 15 iulie 2023, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

"Invit organizatorii de evenimente speciale să depună ofertele pentru închirierea Arenei Naţionale, pentru perioada 15 mai-15 iulie 2023. În intervalul menţionat, Arena Naţională este disponibilă pentru găzduirea activităţilor culturale de amploare, fiind o perioadă de vârf în organizarea unor astfel de evenimente (festivaluri, concerte etc.), fără a afecta calendarul competiţiilor sportive. Contractele de închiriere vor respecta costurile prevăzute de Hotărârea Consiliului General al Municipiului Bucureşti nr. 59/2017", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Potrivit acestuia, solicitările vor fi depuse pe adresa de email relaţiipublice@pmb.ro sau la Registratura Primăriei Capitalei.

Anul trecut, Primăria București a încasat 500.000 de euro de pe urma organizării turneului Dota 2 - The International 10 (TI 10).



Citeste si