Studenţii de la universităţile de stat din România care iau nota 10 la examenele din sesiunea din vară vor primi abonamente gratuite la festivalul UNTOLD, care va avea loc între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca, au anunţat organizatorii.

"După succesul longevivei campanii ,,BAC DE 10", UNTOLD extinde iniţiativa şi prin ,,Student de 10". Toţi studenţii din universităţile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 au parte de intrare gratuită la UNTOLD, la concertele unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului (...) Iniţiatorii campaniei cred că tinerii care excelează la învăţat trebuie promovaţi şi încurajaţi mai mult, de aceea, an de an îi premiază cu câteva momente de relaxare, distracţie şi amintiri de neuitat" , se arată într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.ro.

Studenţii îşi vor putea ridica brăţările de acces în baza unei dovezi din zona de acreditări a festivalului UNTOLD.

În plus, studenţii care au promovat toate examenele din sesiunea de vară vor putea achiziţiona abonamentul UNTOLD cu un discount de 64 de euro.

Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor în cadrul campaniei UNTOLD o pot face accesând link-ul, unde vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie.

Aflată la prima ediţie, "Student de 10" a premiat deja peste 250 de studenţi excepţionali la festivalul Neversea.

Peste 200 de artişti naţionali şi internaţionali vor urca anul acesta pe scenele festivalului UNTOLD, printre aceştia numărându-se J Balvin, Dimitri Vegas and Like Mike, Alok, David Guetta, ATB, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequencies, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub FX & Woodnote şi mulţi alţii.

Sursa foto: UNTOLD/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri