Trenul istoric Orient Expres se află din nou în România, prima oară după 2019, de duminică până pe 4 septembrie, gările Sinaia şi Bucureşti Nord fiind principalele obiective feroviare, în care pasagerii coboară din luxoasa garnitură pentru vizitarea unor obiective istorice de pe teritoriul ţării noastre.

Un bilet costa peste 17.500 de lire pentru o călătorie de șase zile cu opriri mai lungi la Budapesta, București și Sinaia.

De 139 de ani (1883 - 2022), trenul istoric Orient Expres circulă pe traseul Paris-Budapesta-Sinaia-Bucureşti.

Conform CFR SA, traseul trenului Orient Expres pe reţeaua feroviară din România este:

  • 28-29 august 2022 - Lokoshaza - Curtici (sosire 28 august la ora 17:24) - Arad - Radna - Ilia - Deva - Simeria - Şibot - Coşlariu - Teiuş - Sighişoara - Braşov - Sinaia - Ploieşti Vest - Bucureşti Nord (cu sosire luni la ora 15:42).
  • 30 august -Bucureşti Nord (plecare la ora 10:00), Videle, Giurgiu Nord (sosire la ora 12:18/plecare la 12:40) - Ruse.
  • 3 septembrie 2022 - Ruse - Giurgiu Nord (sosire la 11:00/ plecare la 12:05) - Videle - Bucureşti Nord (cu sosire la ora 15:22).
  • 4 septembrie 2022 - Bucureşti Nord (plecare la ora 12:22) - Chitila - Ploieşti Vest - Sinaia - Braşov - Sighişoara - Coşlariu - Teiuş - Simeria - Ilia - Arad -Curtici - Lokoshaza.

Traseul istoric al trenului şi programul pasagerilor Orient Expres sunt organizate de compania Venice - Simplon Orient Express, subliniază CFR SA.

Sursa foto: Roberto Sorin/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri