Desfășurată între 23-25 septembrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești Prahova, cea de-a șaptea ediție a Karpatia Horse Show este mai mult decât un concurs de echitație! Realizat după modelul marilor competiții ecvestre din Marea Britanie, precum cele de la Bedminton sau Burghley, Karpatia Horse Show este singurul eveniment hipic din România, ce se desfășoară pe un domeniu nobiliar.

Întins pe o suprafața de 130 de hectare cu alei de castani și ruine fermecătoare, împrejmuite de zeci de kilometri de ziduri, ce poartă amprenta istoriei, acest loc ce evocă spiritul belle-epoque s-a dovedit a fi pe parcursul ultimilor ani, locul ideal pentru evenimente culturale, social și artistice, dar și zone de entertainment destinate copiilor și adulților.
În afara zonelor de relaxare și destindere, an de an se organizează ateliere creative dedicate copiilor, tururi ghidate si discuții interactive pe teme legate de tradiţia echitaţiei în România, despre influența domeniului în arhitectură. În toate cele trei zile copiii primesc o atenție specială: se pot bucura de primele lecții de echitație, vor beneficia de Aventura Park și ateliere creative, iar părinții se pot relaxa în zonele food&drink apropiate sau îi pot invita la plimbări cu biciclete electrice pe domeniu.
In fiecare an, proprietarii și însoțitorii celor mai frumoase exemplare canine sunt, invitați și așteptați pe domeniu la competiția ecvestră. Aceștia pot face alături de patrupedele lor plimbări în natură, precum la marile competiții ecvestre de peste hotare, unde câinii contribuie la atmosfera minunată a acestor show-uri.
În anii precedenți, amosfera a fost potențată și de parada de ogari, o specie rară și aparte, folosită din cele mai vechi timpuri la vânătoare, pentru văzul și viteza extraordinară, comparativ cu mirosul și rezistența la celelalte rase.
Parada eleganței, dublată de show-ul automobilelor Morgan, exemplare de mare valoare, excepțional întreținute, ce rareori mai pot fi întâlnite pe șoselele țării și care au fost expuse pe domeniu au realizat un retro show extraordinar. Acesta a reunit la fiecare ediție poseseori și pasionați ai acestei mărci de automobile din România, dornici să promoveze tradiția acestui automobil de legendă, dar și lifestyle-ul și privilegiul de a conduce o astfel de mașină.
Cei care participă la acest show ecvestru sunt incurajați an de an să adopte o ținută inspirată din tema ecvestră (jachetă din tweed, colanți, cravată sau eșarfă la gât, cămașă din mătase sau cu jabou, cizme de călărie), iar duminica o ținuta mai eleganta accesorizata, de ce nu, cu pălărie?!
Anul acesta, Karpatia Horse Show va avea și o componenta de festival. „Muzica bună nu va lipsi, iar magia sa își va face simțită prezența de la primele acorduri ale instrumentelor ce au consacrat stilul jazz. Luiza Zan, una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului românesc, alături de membrii formației Ploiești Jazz Trio ne vor încânta, așa cum au făcut-o și în ediția anterioară. Anul acesta ne bucurăm să îi avem alături și pe membrii trupei Zoom care vor concerta pe scena «Micul Trianon'». Mai mult de atât, palatul domeniului va fi animat de proiecții și jocuri de lumini”, declară organizatorii. Sâmbăta va cânta MoonLight Breakfast, un duo de excepție cu influente dream-pop, cosmic disco, electro, nu-jazz și swing care cânta de mai bine de 10 ani pe scenele din România și de peste hotare!

Cum si de unde se pot achitiona biletele

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul evenimentului: Bilete - Karpatia Horse Show și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 50%. Copiii între 3 și 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți. Copiii cu vârste de până la 2 ani au acces gratuit.

Până pe 21 Septembrie:
• prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show costă 90 de lei pentru adulți, 130 de lei pentru un adult + 1 copil și 170 de lei pentru un adult + 2 copii.
• prețurile biletelor valabile o singură zi: 23, 24 sau 25 Septembrie sunt: 60 de lei pentru adulți, 90 de lei pentru un adult + 1 copil și 115 lei pentru un adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa și la punctele de acces din incinta Domeniului Cantacuzino – Floreșți, Prahova la prețul de 75 lei pentru un adult și 40 lei pentru un copil.
Mai multe detalii eveniment:

Website: Karpatia Horse Show
Facebook: Karpatia Horse Show
Instagram: Karpatia Horse Show (@karpatiahorseshow)
YouTube: Karpatia Horse Show

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri