Toamna a venit cu acte în regulă în Capitală și vrea să te servească cu toate bunătățile ei. Iată la ce evenimente poți participa la finalul acestei săptămâni.

Weekendul acest vezi filme europene, bei bere sau îți schimbi job-ul.

Les Films de Cannes à Bucarest 2022

Toamna aceasta filmele de la Cannes revin la București la cea de-a 13-a ediție Les Films de Cannes à Bucarest. Cele mai noi titluri din cinematografia mondială, majoritatea în premieră absolută în România, se vor vedea la Cinema Elvire Popesco, Cinema Muzeul Țăranului și Cinemateca Eforie.

Când va avea loc: vineri, 21 - duminică, 30 octombrie.

Programul complet al evenimentului.

Angajatori de TOP București

Cel mai mare și renumit eveniment de carieră din țară, Angajatori de TOP București , revine toamna aceasta pentru cea de a 33-a ediție în format fizic.

Când va avea loc: vineri, 21 - sâmbătă, 22 octombrie, ora 10:00.

Programul complet al evenimentului.

Oktoberfest - București 2022

Bucureștii sunt invitați să iasă la bere în mega-cortul Oktoberfest din Piaţa Constituției.

Când va avea loc: vineri, 21 - duminică, 30 octombrie.

Programul complet al evenimentului.

Serbările toamnei în Piața Obor

Muzică, petrecere, mâncare tradițională românească și voie bună. Serbările Toamnei se întorc în Piața Obor. Renumiți artiști de muzică populară vor urca pe scenă.

Când va avea loc: vineri, 21 octombrie - duminică, 23 octombrie.

Programul complet al evenimentului.

Piața de Artă și Design 02

Evenimentul Piața de Artă și Design, a ajuns la a doua ediție, respectând caracteristica de eveniment bianual. Acest eveniment o să fie locul de întâlnire dintre bucureșteni și 36 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, bijuterie, publishing. Își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Această ocazie aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care pot stabili relații. Mai mult decât atât, PAD oferă șansa și de a vinde sau a cumpăra lucrările acestora.

Când va avea loc: vineri, 21 octombrie - duminică, 23 octombrie, Palatul Universul.

Programul complet al evenimentului.

Târg de toamnă pe Mătăsari

Winter is coming, așa că haideți să ne bucurăm înca un weekend de căldura soarelui. Toamna este anotimpul recoltei, așa că a venit momentul în care să stăm la un pahar de vin, să povestim, să ne adunăm cu toții și să ne bucurăm de munca noastră de toată vara.

Sunteți invitați cu toții să vă aduceți borcanele cu murături, dulcețurile, obiecte de artă, haine, sau articole hand-made, pentru a vă bucura și voi de roadele muncii voastre, sau doar să ne vizitați, aducând cate o poveste de prin locurile de care v-ati bucurat în vara aceasta.

Când va avea loc: sâmbătă, 22 octombrie - duminică, 23 octombrie, Strada Mătăsari.

Programul complet al evenimentului.

Lavanda #pumpkin Fest

Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda #pumpkin Fest te invită să cunoști producători de lavandă și artizani creativi din toată țara, la ediția cu numărul 13 care te va încânta cu lanul mov urban, fotogenic și îmbietor. Lan urban pe care îl vei regăsi prin produsele din lavandă aduse de producători, dar și prin colțurile foto pregătite special pentru această ediție!

Peste 50 de producatori și sute de creații inedite, făurite local, te așteaptă să te bucuri de ele.

Când va avea loc: sâmbătă, 22 octombrie - duminică, 23 octombrie, Cărturești, pe terasă - Cafe Veron.

Programul complet al evenimentului.

Tur pietonal_Bucureștiul parcurilor și grădinilor

Bucureștenii sunt invitați la un tur pietonal cu tema „Bucureștiul parcurilor și grădinilor”, în cadrul proiectului În Aer Liber organizat de Asociația MaiMultVerde cu susținerea Metropolitan Life, în parteneriat cu Interesting Times Bureau.

Turul pietonal o să aibă o durată de 1,5 ore.

Când va avea loc: 23 octombrie, ora 11:00.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri