Cum mai este puțin până la 1 Decembrie, au început să apară și primele oferte pentru masa tradițională de Ziua Națională. Fie că alegeți să sărbătoriți la restaurant sau să lansați o comandă cu livrare acasă, fasolea cu ciolan și afumăturile sunt preferatele zilei. Nu lipsesc, însă, nici alte specialități tradiționale, deserturile, vinul sau țuica fiartă.

De unde putem comanda preparate tradiționale de 1 Decembrie

  • La Mama

Iată și câteva prețuri pentru cele mai solicitate produse de Ziua Națională, fie că luați masa în oraș sau acasă:

  • o porție de cârnați cu iahnie de fasole - 39 lei,
  • ciolanul afumat cu iahnie de fasole - 55 lei,
  • gogoșile – 38 de lei,
  • o oală cu ciorbă de fasole cu afumătură - 80 lei,
  • o oală cu ciorbă țăranească cu afumatură - 80 lei,
  • panași cu smântână la 18 lei.

La meniu, aveți posibilitatea de a alege o oală cu ciorbă de fasole, musaca de cartofi și clătite cu dulceață la un preț de 168 lei.

  • Caru’ cu Bere

O altă alegere poate fi și Caru’ cu Bere, unde o ciorbă de fasole cu afumătură, servită în pită cu ceapă roșie, la 350 grame costă 30 lei, zacusca pregătită în casă la 200 grame - 28,5 lei, fasolea făcăluită la 250 grame se vinde la 19 lei, iar specialitatea Casei 1,65 kg (1100 grame/250 grame/300 grame) are un preț de 149 lei.

Aceasta include un ciolan românesc de porc servit cu varză acră călită, mămăliguță, hrean și ardei iute cu mențiunea că este vorba de o porție pentru două persoane.

Nu în ultimul rând, o alegere potrivită poate fi și tochitura moldovenească servită cu mămăliguţă şi brânză rasă la 250 grame/300 grame pentru care trebuie să plătiți 64 lei.

Citește articolul integral pe Retail.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri