Târguri de Crăciun, petreceri sau colinde altfel: uite cu ce oferte de distracție ai în București acest weekend.

Moș Crăciun în pași de SWING

Bucureștenii sunt invitați la un spectacol memorabil din seria Jazz Compas Live prilej inedit de a sărbători și a intra în atmosfera atât de specială a Crăciunului şi Noului An! Se apropie cu pași repezi acele momente lumea devine magică, desene de lumină plutesc deasupra orașului îmbrăcat în cristale de zăpadă, vitrinele își dezvăluie poveștile, vocile angelice ale colindătorilor cântă în inimile noastre și casa ne primește cu aromă de brad, cuișoare și scorțișoară.

Spectacolul numit ‘Moș Crăciun în pași de SWING’ se adresează iubitorilor de muzică de toate vârstele și va începe cu solista Sorina Rotaru & Friends.

Al doilea concert al serii este susținut de Cătălin Milea ‘Pasăre Măiastră’ feat. Gabriela Costa & Adina Răducan, un ansamblu ce îi include pe cei mai redutabili muzicieni de jazz de la noi.

Când va avea loc: 23 decembrie, ora 20:00, ARCUB;

Programul complet al evenimentului.

Maria Răducanu: Colinde & More

Devenit deja o tradiție pentru Green Hours, cei rămași în Capitală sunt așteptați să petreacă Crăciunul acompaniat de colinde cântate de Maria Răducanu.

Preț bilete:
– 70 de lei – achitate online, pe Bilet.ro.
** bilete reduse la 1/2 pt. elevi, studenți, pensionari – în limita a 4 locuri, cu rezervare prealabilă pe rezervlagreen@gmail.com, pînă max. în preziua evenimentului!

Când va avea loc: 23 decembrie, ora 20:00, Green Hours;

Programul complet al evenimentului.

Târgul de Crăciun de la Urban Hub, în Piața Romană

Târgul de Crăciun de la Urban Hub își deschide porțile și te așteptă într-un univers creativ cu multe cadouri de la designeri și creatori români. Alături de artiști poți bea o cafea de specialitate delicioasă sau poți degusta cocktailuri, siropuri, bere artizanală și vin fiert.

La Urban Hub găsești bijuterii, ceramică, creații vestimentare, decorațiuni de Crăciun, lumânări, produse gourmet, cosmetice naturale, parfumuri si multe alte surprize

Când va avea loc: 23-24 decembrie.

Programul complet al evenimentului.

Eveniment caritabil: Pulovăr

Anul acesta, The Selfless Selfish, a ales să doneze banii strânși din intrare către un proiect bun, aflat la început de drum, care are nevoie de susținere - Centrul Educațional și Meserii “Casa Share” pentru copii defavorizați.

Proiectul include 70 de copii care primesc hrană și educație pentru pregătirea unor meserii. Centrul are nevoie de fonduri pentru operarea lunară și include: sală de mese, 4 clase de studiu, 2 ateliere de lucru manual, cabinet medical și bibliotecă.

Când va avea loc: 23 decembrie, Platforma Wolff.

Programul complet al evenimentului.

Crăciun Vegan & After Party

Level up anunță că, după ceva pauză, anunță că va relua tradiția de a avea Sărbători Alternative Vegane. Primul Eveniment din această serie va fi desigur „Crăciun Vegan”, precum în vremurile bune.

„Vom introduce produsele specifice fiecărei sărbători în parte, pentru perioade limitate de timp, în acest caz Cozonac, Sărmăluțe, salată de no-Boeuf și poate altele cât o să reușim în măsura timpului disponibil și a energiei de care dispunem”, scrie organizatorul evenimentului.

Când va avea loc: 25 decembrie, Level Up.

Programul complet al evenimentului.

The Playground X Mas Party

Dacă vrei să dai jos caloriile prin dans, o poți face chiar în prima zi de Crăciun. Organizatorii spun că muzica e buna, sunetul e bomba, locatia e noua, berea e rece si dansul merge!

Când va avea loc: 25 decembrie, The Playground;

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri