Weekend-ul acesta Bucureștiul se pregătește pentru venirea primăverii. Târgurile de mărțișor vor împânzii Capitala cu cele mai puternice culori ale perioadei: alb și roșu. Am pregătit o selecție de evenimente care să-ți încălzească sufletul weekend-ul acesta.

Vinilarium de februarie

Ediția de februarie a târgului Vinilarium se va ține în același loc extrem de primitor și simpatic ca și ediția precedentă: wine bar-ul Private Wine. Crama Histria va fi din nou partener special al evenimentului, cu deja tradiționala degustare cu vinuri, fiecare vizitator al târgului fiind invitat să facă parte din procesul de degustare. Avem cafea și ciocolată caldă din partea casei, sistem audio pentru testat discurile și multe titluri noi în portofoliu, care abia așteaptă să-și bucure noii proprietari, astfel că nu aveți niciun motiv să lipsiți.

Când va avea loc: 25 și 26 februarie, Private Wine.

Programul complet al evenimentului.

Mărțișor Fest - Târg Handmade + Ateliere de creație pentru copii

Mărțișor Fest este un târg special pentru că la baza lui stă dragostea pentru de cei din jur și pasiunea pentru artă. Este un eveniment despre tradițiile românești, regăsite în creațiile minunate ale tuturor artizanilor prezenți, care își pun tot sufletul în creațiile lor pentru a aduce zâmbete pe chipul vostru și al celor dragi.

Acest târg este despre reuniunea sufletelor ce vibrează la aprecierea muncii lor. Un artizan uită de orele nedormite, degetele care dor și toate eforturile depuse ca un produs să iasă perfect. Aceste experiențe sunt cele care îl motivează să continue.

Când va avea loc: 25 și 26 februarie, Maison 13.

Programul complet al evenimentului.

Festivalul Mediteraneean la DN1 Value Center

Bucureștenii sunt așteptați în parcarea DN1 VALUE CENTER(fostul complex Prisma) la un eveniment culinar dedicat Fructelor de Mare și dulciurilor Turcești.
Bucătarii vor găti pentru dumneavoastră o gamă largă de preparate din fructe de mare. Vedetele gastronomice vor fi creveții, scoicile, calamarul ,caracatiță și multe alte bunătăți.

Când va avea loc: 24-25-26 februarie, DN1 Value Centre.

Programul complet al evenimentului.

TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI la Muzeul Ţăranului

Șnur alb și roșu de mătase, lânică și bumbac, hârtie de ziar, semințe, fetru, ceramică, podoabe, lut, rotițe de ceas, metal, taste de computer, rășină sintetică, sticlă, email, argint, lemn, piatră și flori, etamină, mărgele, pasta fimo, dantelă și tot atâtea tehnici și stiluri fac din Târgul Mărțișorului, ca de fiecare dată, o poveste de neratat.

De peste 20 de ani, în ajun de 1 martie, Muzeul Național al Țăranului Român spune povestea mărțișorului în nenumărate feluri. Tineri, studenți, artiști, meșteri și, în anii din urmă, designeri și arhitecți au conturat de-a lungul timpului particularitatea acestui eveniment a cărui principală expresie este creativitatea însoțită de o debordantă imaginație și simț ludic.

Când va avea loc: 25 februarie, 1 martie 2023, Muzeul Național al Țăranului Român.

Programul complet al evenimentului.

Dragobete 2023

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită în perioada 24 – 26 februarie 2023 să sărbătorim împreună venirea primăverii și unul dintre cele mai tandre momente ale începutului de primavară: Dragobetele, sau, aşa cum este consemnat în calendarul tradiţional popular, Ziua Îndrăgostiţilor.

A devenit o tradiţie să sărbătorim Ziua Îndrăgostiților la muzeu împreună cu artişti și meşteri populari, care vor prezenta în cadrul unui târg tradiţiile legate de începutul primăverii. Cei mici pot participa la ateliere în care, sub îndrumarea unor instructori, vor realiza decorațiuni de sezon și mărțișoare.

Când va avea loc: 24 – 26 februarie 2023, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”.

Programul complet al evenimentului.

Romanele de dragoste ale anului 1933

În așteptarea zilei de Dragobete, Muzeul Național al Literaturii Române vă invită la sediul din strada Nicolae Crețulescu 8 la o dezbatere cu tema Romanele de dragoste ale anului 1933.

Pornind de la operele cunoscute publicului larg: „Creanga de aur“, de Mihail Sadoveanu, „Rusoaica“, de Gib I. Mihăescu, „Maitreyi“, de Mircea Eliade, „Adela“, de Garabet Ibrăileanu, „Patul lui Procust“, de Camil Petrescu, vom încerca să dezbatem subiectul iubirii și tema cuplului, iubirile destinate sau interzise, iubirile ce fascinează, plăsmuiri nobile, misterioase sau iluzii deșarte.

Când va avea loc: 24 februarie, Muzeul Național al Literaturii Române.

Programul complet al evenimentului.

Dichisar de Martie

Pentru femeile speciale din viața noastră, pentru noi începuturi, pentru iubire, culori și infinit de multe moduri prin care ne arătăm aprecierea față de toți cei dragi nouă. Surprinde sentimentul unic de a dărui zâmbete împachetate în creații unice, realizate cu grijă și iscusință de creatorii români. Alege să dăruiești un cadou cu adevărat special.

Timp de 2 weekenduri, exact la timp înainte de 1 și 8 Martie, ai ocazia să te reîntâlnesti cu zeci de creatori din toată țara, care s-au pregătit cu mii de produse lucrate manual. Găsești cea mai mare selecție de mărțișoare și cadouri pentru 8 Martie, cu ajutorul cărora cu siguranță vei face femeile dragi din viața ta să se simtă apreciate și iubite.

Când va avea loc: 25-26 februarie, Impact Hub Bucharest.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: uveX | Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri