Mihaela, tânăra antreprenoare, a crescut într-o familie de antreprenori cu o lungă tradiție în afaceri. Ea a fost inspirată de ambiția și spiritul părinților săi, având astfel oportunitatea de a învăța de la ei valori importante, precum responsabilitatea și perseverența. Educația a fost atent aleasă, de mică a beneficiat de îndrumare și suport pentru o bază stabilă către femeia de succes ce avea să devină.

Cu două facultăți absolvite și o dorință continuă de a învăța, ea reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care doresc să-și îndeplinească obiectivele.

Mihaela a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice la SNSPA București, unde și-a dezvoltat abilitățile de comunicare și a învățat cum să gestioneze campanii de comunicare complexe. Ulterior, ea a decis să își îmbunătățească cunoștințele, și a urmat o altă facultate, de management turistic și comercial, unde a învățat cum să își dezvolte afacerea, și cum să își satisfacă clienții prin serviciile oferite.

De asemenea, ea a participat la o serie de programe de formare continuă, inclusiv la cursuri de dezvoltare personală și profesională.

Pentru Mihaela, educația este esențială în dezvoltarea personală și profesională. Ea crede că învățarea continuă este cheia succesului, și este dedicată îmbunătățirii permanentă a abilităților sale.

Părinții ei au fondat grupul de firme NEI Holding în anul 2000, devenind un nume cunoscut la nivel național, iar acum tânăra antreprenoare duce această tradiție mai departe.

Într-o perioadă în care mulți tineri sunt încă în căutarea unei direcții în viață, ea a știut întotdeauna că vrea să continue activitatea familiei în domeniul securității, și să conducă afacerea solidă pe baza valorilor transmise de părinții săi.

NEI Holding este un grup de firme cu o pasiune puternică pentru diversitate și dezvoltare multilaterală, bazându-se strict pe un capital 100% românesc. Compania este alcătuită din: NEI Divizia de Securitate, RONEI Guard Protection, NEI Medica Asist, NEI Fire Services, Agenția privată de investigații NEI, NEI Fashion Style, NEI Technic & Calitate, NEI View, NEI Facility, NEI HR Solutions, NEI Fashion - Magazin online, NEI Management Consulting.

Cu o echipă de experți talentați și cu o viziune îndrăzneață, NEI Holding este dedicat evoluției în toate domeniile în care activează.

Deși fiecare dintre companiile din grupul NEI Holding are o abordare unică și oferă servicii diferite, toate sunt unite de aceeași valori. Prin această abordare integrată, compania oferă astfel o gamă completă de servicii pentru clienții săi, îndeplinind o nevoie importantă pe piața românească de afaceri.

Cu o experiență de peste șapte ani în cadrul grupului NEI Holding, Mihaela a adus afacerile familiei la un alt nivel, prin implementarea unor tehnologii de ultimă generație și a unei abordări inovatoare în serviciile oferite.

Echipa sa este formată din profesioniști cu experiență în domeniu, care oferă soluții personalizate și adaptate nevoilor fiecărui client.

Deși a întâmpinat provocări, ea a reușit să le transforme în oportunități, și să construiască un brand puternic național pentru toate firmele din grupul NEI Holding.

"În fiecare zi, mă străduiesc să aduc ceva nou și inovator în afacerea noastră. Îmi place să lucrez alături de oameni talentați și pasionați de ceea ce fac, iar asta ne ajută să oferim servicii de calitate superioară clienților noștri. În aceste timpuri dificile, este important să ne simțim în siguranță și să știm că suntem protejați, iar asta este ceea ce oferim noi prin serviciile noastre." a declarat Mihaela.

Cu o astfel de viziune și angajament pentru succes, tânăra continuă să-și crească afacerea și să ofere servicii de înaltă calitate.

Mihaela este cu siguranță un exemplu de urmat pentru tinerii antreprenori care doresc să își construiască propriile afaceri.

Pe lângă activitatea ei antreprenorială, Mihaela este membră în Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin, și ambasador al programului "Vreau să fiu profesionist!" din cadrul Patronatului Antreprenorilor din Industria înfrumusețării din România.

De asemenea, Mihaela s-a alăturat în calitate de mentor proiectului "Kids in business" pentru a împărtăși povestea sa cu micuții antreprenori în devenire. În cadrul acestui proiect, ea și-a propus să încurajeze și să motiveze noua generație să își urmeze visurile și să-și dezvolte abilitățile de afaceri, prin prezentarea propriei sale experiențe și a provocărilor cu care s-a confruntat în parcursul său de antreprenor. Prin implicarea sa în acest proiect, Mihaela speră să inspire tinerii să ia inițiativa și să își realizeze propriile lor idei de afaceri cu succes.

Prin angajamentul și dedicarea sa în promovarea antreprenoriatului feminin și susținerea tinerilor în dezvoltarea carierei lor, Neicu Mihaela a devenit o figură importantă în comunitatea de afaceri din România.

"În viață, trebuie să fii perseverent și să îți asumi riscuri. Nu există o rețetă magică pentru succes, dar, prin muncă și încredere în propriile puteri, poți ajunge unde îți dorești", spune ea.

Sursa foto: Mihaela Neicu/ Grupul NEI

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri