În săptămâna Bunei Vestiri, Asociația Life Call împreună cu Radio România, organizatorii concertului caritabil Gala Bunei Vestiri, de sâmbătă, 25 martie, de la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București) au pregătit o surpriză pentru publicul cu inimă mare, iubitor de muzică simfonică, folclorică și corală, sensibili să ajute ca mii de copii să se nască, să aibă o viață bună, alături de mamele lor.

În perioada 20-25 martie, toate categoriile de bilete la concertul caritabil Gala Bunei Vestiri pot fi achiziționate cu o reducere semnificativă.

Astfel, prețurile cu discount, în funcție de poziția din sală, sunt:

  • Categoria I – 320 lei în loc de 390 lei
  • Categoria II – 270 lei în loc de 320 lei
  • Categoria III – 190 lei în loc de 240 lei

Bilete pot fi achiziționate online, aici, https://bit.ly/3XvHgcA

Toate fondurile strânse la eveniment, prin achiziționarea biletelor vor fi folosite cu scopul dezvoltării primei platforme digitale de consiliere online gratuită a acestor femei și în scopul de le a oferi acestora ajutoare materiale și financiare.

Cocktail și concert

Evenimentul debutează la ora 18.00 cu o întâlnire între artiști, public și organizatorii evenimentului, în cadrul unui cocktail caritabil. Biletul de participare la acesta este 150 de lei și se poate cumpăra de aici https://bit.ly/3XvHgcA

Concertul desfășurat sub numele Gala Bunei Vestiri va începe la 19.30. Pe scena Sălii Radio se vor reuni artiști români, cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: “Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels.

Gala va fi marcată și de momente artistice de înaltă încărcătură artistică și emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan și de Grupul Psaltic TRONOS.

Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Accesul la concertul caritabil se face cu începere de la ora 19.00.

Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării acestor bilete de participare la cocktail, cât și la concert va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copilașii lor.

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în patru etape majore:

• martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
• aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
• iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
• noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cercetare și dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care Asociația Life Call dorește să ajungă, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea, partea de cercetare din acest proiect va fi parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei.
Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Gala Bunei Vestiri, unde artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social si psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie, este o oportunitate unde fiecare se bucură de darul vieții.

”Ca mamă a cinci copii, cred și simt că am renăscut și crescut din toate punctele de vedere, cu fiecare copilaș în parte. Femeile merită întreaga noastră susținere, pentru ca ele să aibă puterea de a le transmite pruncilor întreaga lor frumusețe sufletească, nealterată de frici, griji, nesiguranțe.

Venind la acest concert unic, cu artiști ce își împlinesc cu demnitate vocația, ajutați pruncii și mamele să își ducă misiunea până la capăt”, a declarat Raluca Angel.

”Voi avea marea bucurie să mă întâlnesc pe scenă cu colegi dragi și cu marele artist Gheorghe Zamfir. Toți împreună vom oferi publicului de la Sala Radio un concert de înaltă ținută, însă cea mai importantă este cauza pentru care noi vom cânta. Femeile însărcinate care se află în dificultate au nevoie de sprijin”

O mamă ce a trecut prin momente dificile este cea a marelui Andrea Bocelli, pe care îl apreciez de mult timp, a cărui voce este efectiv o terapie pentru suflet, pe care l-am ascultat de atâtea ori, si pe care am avut bucuria sa-l si întâlnesc în urma cu 14 ani în Italia.

Mă gândesc ce mare pierdere ar fi fost pentru noi toți dacă mama lui ar fi renunțat să mai lupte pentru a-i da viață. Vreau sa transmit publicului, și în special femeilor însărcinate care dintr-un motiv sau altul se gândesc poate sa renunțe la luptă că toți împreună facem parte dintr-un miracol. Miracolul Vietii!” – ne-a declarat tenorul Vlad Miriță.

Parteneri al evenimentului sunt: Hotelul Intercontinental Athenee Palace Bucharest, Restaurant Bistromar, Chef Catalin Petrescu.

Parteneri media: Magic FM, Radio România Cultural, Psychologies, Cariere, Agerpres, Pheonix Media, COCOR Media Channel, kudika.ro, wall-street.ro, newsbucuresti.ro, descoperabucurestiul.eu.

Despre: Asociația Life Call are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.
Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani.

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face direct pe website lifecall.ro/doneaza, prin virament în conturile deschise la Banca Transilvania:

  • LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
  • EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
  • USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101

Din 23 martie puteți DONA recurent 2 Eur/lună.
Trimite FEMEIE la numarul 8845 si donează 2 EURO lunar*

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri