Weekend-ul acesta poți să mângâi cu privirea cele mai peste 200 de pisici din toate colţurile lumii, să te bucuri de clădirile emblematice din București sau să redescoperi muzica bună. Iată la ce alte evenimente poți participa în Capitală la finalul acestei săptămâni.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București

Peste 200 de pisici din toate colţurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT – Salonul Felin Internaţional Bucureşti, în zilele de 25-26 martie, la Sala Palatului.

Deschis în ambele zile, între orele 10.00-17.00, Salonul Felin SofistiCAT este o competiţie internaţională, care are ca principal punct de atracţie finala “Best in Show”, unde cele mai frumoase pisici participante în timpul zilei se vor întrece pentru un loc pe podium.

Publicul va putea urmări şi susţine evaluarea unor exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Don Sphinx şi pisica de casă.

Când va avea loc: 25-26 martie, la Sala Palatului.

Programul complet al evenimentului.

Piața de Artă și Design

Piața de Artă și Design revine cu o nouă ediție! Timp de trei zile, în perioada 24-26 martie, vă dăm întâlnire cu 36 de persoane și entități asociate cu medii precum artă, design, arhitectură, bijuterie, publishing.

Ocazia aduce la un loc vizitatori și vizitatoare, creatori și creatoare care își vor prezenta lucrările publicului, în mod personal, direct, liber. Cu ocazia PAD 03 publicul are șansa de a cumpără lucrări și de a susține proiecte pe care le prezentăm în premieră și exclusivitate și pe care nu le veți găsi în altă parte, cel puțin deocamdată.

Când va avea loc: 24-26 martie, Palatul Universul.

Programul complet al evenimentului.

Palate deschise pe Calea Victoriei: Palatul Cesianu-Racoviţă

Vă invităm sâmbătă, 25 martie, de la 11.00, la primul eveniment din seria PALATE DESCHISE PE CALEA VICTORIEI, pentru a descoperi frumuseţea unor monumente pe lângă care trecem deseori, fără să cunoaştem însă povestea locurilor, şi a admira interioarele elegante ale caselor aristocratice din secolele trecute.

Doamna academician G. Filitti, istoric carismatic, foarte iubit de public, va fi ghidul nostru în descifrarea poveştilor clădirilor şi împrejurimilor unor palate monumentale, a întâmplărilor petrecute acolo, precum şi a personalităţilor care au trăit momente importante în aceste spaţii istorice.

Începem această serie de evenimente într-un cadru extrem de elegant, încărcat de istorie şi situat central – la Palatul Cesianu-Racoviţă. Ne vom bucura de frumuseţea acestei clădiri monumentale, unde în prezent se află Galeriile Artmark, iar publicul va putea admira obiecte de artă şi picturi valoroase.

Când va avea loc: sâmbătă, 25 martie, Palatul Cesianu-Racoviţă.

Programul complet al evenimentului.

Habitat 23 - weekend artistic

Habitat 23 - weekend artistic în Katakomba" este un micro-festival de artă experimentală, care are loc la sfârșit de martie, într-o locație alternativă. Pe parcursul a trei zile ești invitat la o serie de evenimente interdisciplinare, incluzând teatrul, arta vizuală, muzica și poezia contemporană, în combinații dubioase și forme neașteptate.

"Habitat 23" este o ramură a "Ecosistem - Festival Internațional de Arte Performative", fiind parte din campania de crowdfunding care se desfășoară din februarie până în iulie 2023, cu ajutorul căreia sperăm să ne acoperim câteva dintre costurile necesare organizării ediției de anul acesta.

Intrarea este liberă la toate evenimentele, dar donațiile sunt încurajate.

Când va avea loc: 24-26 martie, Str. Bărăției nr 52.

Programul complet al evenimentului.

Vinilarium de martie

Ediția de martie a târgului Vinilarium se va ține în același loc extrem de primitor și simpatic ca și edițiile precedente: wine bar-ul Private Wine. Crama Histria va fi din nou partener special al evenimentului, cu deja tradiționala degustare cu vinuri, fiecare vizitator al tîrgului fiind invitat să facă parte din procesul de degustare.

Avem ciocolată caldă din partea casei, mașină cu ultrasunete pentru spălat discuri (contra cost), sistem audio pentru testat discurile și multe titluri noi în portofoliu, care abia așteaptă să-și bucure noii proprietari, astfel că nu aveți niciun motiv să lipsiți. Plus ofertă la cafea (făcută la espressor): 5 lei, dacă veți cumpăra cel puțin un disc de la tîrg.

Când va avea loc: 25-26 martie, Private Wine.

Programul complet al evenimentului.

Târg de Buna Vestire

Asociaţia Kogaion 115 vă invită în perioada 24 – 26 martie 2023 la “Târgul de Buna Vestire ”, organizat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din strada Monetăriei, nr. 3. Intrarea la târg este liberă.

Pentru a întâmpina cum se cuvine sărbătoarea cunoscută în popor și ca Blagoveștenia sau Ziua Cucului, meşterii populari şi meşteşugarii prezenți la târg vor expune straie populare minuţios lucrate, vase din ceramică pictate cu motive tradiționale, icoane, covoare din lână vopsită vegetal și țesute la război, mic mobilier din lemn crestat, obiecte din lut, vestimentație din lână împâslită.

Artizani iubitori de frumos aduc tablouri, bijuterii din argint sau din flori presate, jucării și hăinuțe croșetate manual, cosmetice făcute doar din ingrediente naturale, obiecte de decor din lavandă, genți și accesorii din piele.

Când va avea loc: 24-26, Muzeul Național al Țăranului Român.

Programul complet al evenimentului.

LOVESTRUCK FESTIVAL

Primul festival dedicat în întregime temei iubirii în artă, Lovestruck Festival propune un program încărcat de evenimente culturale pentru romatici de toate vârstele. Lovestruck pentru copii include activităţi de weekend la Casa Eliad în zilele de sâmbătă şi duminică cu spectacole de teatru şi ateliere creative pentru cei mici.

Când va avea loc: 24-26 martie, ARCUB.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri