AveForchetta – Italian Neo-Bistro a fost inaugurat la finalul anului trecut, în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, într-un spațiu de la parterul clădirii de birouri Tandem, dezvoltată de Forte Partners.

„AveForchetta (...) transformă clădirea Tandem într-un hub social, un loc în care poți uita pentru un timp de mail-uri și întâlniri și în care să iei prânzul și să-ți încarci bateriile pentru restul zilei, sau în care să te relaxezi seara, la o cină în stil italian”, a declarat Elena Tecuță, Office Leasing Manager în cadrul Forte Partners.

Deschis la finalul anului trecut în urma unei investiții de 1,1 milioane de euro, AveForchetta – Italian Neo-Bistro a înregistrat, de la momentul deschiderii, un număr de circa 18.000 de oaspeți pe lună.

„AveForchetta este un neo-bistro mainstream, dar contemporan, un «hot-spot» culinar social urban (...). Meniul este unul scurt, dar care oferă o experiență ce te poarta prin toată Italia, iar ingredientele sunt atent alese și mare parte sunt importate direct din Italia. Punem mare preț pe echipă, investim permanent în selecție și training dar, cel mai important, în lifestyle-ul lor”, descrie conceptul, în câteva cuvinte, Ion Tănăsescu, CEO & partener al AveForchetta.

Conceptul AveForchetta – Italian Neo-Bistro este concentrat în jurul ADN-ului de gastronomie, design și lifestyle italienesc.

Despre clădirea Tandem

Clădirea Tandem face parte, alături de proiectul Millo Offices, din Sector 0, o inițiativă Forte Partners pe segmentul office premium.

Sector 0 a presupus investiții totale de 100 de milioane de euro și constă în dezvoltarea de clădiri de birouri destinate comunităților creative și digitale, atât companiilor, cât și celor care lucrează pe cont propriu.

Situată pe strada Matei Millo, aproape de Calea Victoriei, clădirea Tandem are o suprafață totală închiriabilă de 21.000 de metri pătrați.

Despre Forte Partners

Forte Partners, companie fondată în 2014 și deținută de frații Johny și Jihad Jabra și Geo Mărgescu, a dezvoltat până în prezent un portofoliu de proiecte în valoare de peste 450 de milioane de euro, atât în sectorul de birouri, cât și în cel rezidențial.

În trecut, Forte Partners a dezvoltat clădirile de birouri Ștefan cel Mare Building, proiectul office The Bridge, proiectul rezidențial Londra 27 și a finalizat proiectul rezidențial Aviației Park.

Sursa foto: AveForchetta

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri