Primăvara și-a făcut apariția această săptămână în Capitală, iar gradele din termometru te poftesc să faci o plibare la picior prin Capitală. Iată la ce evenimente poți participa acest week-end în București.

Out of Office Fest

Cinci dintre cele mai iubite trupe de rock din România pe scena de la Arenele Romane. Alternosfera, Trooper, OCS, ZOB și Stema vin la a II-a ediție a evenimentului OUT OF OFFICE, organizat de Club Antreprenor, pe data de 06 mai 2023. Organizatorii ridică ștacheta, iubitorii de muzică rock răspund.

Bilete online: disponibile aici.

Când va avea loc: 6 mai, Arenele Romane.

Programul complet al evenimentului.

Târg de discuri vinyl, Casete Audio, VHS, CD-uri

Pe 6-7 Mai se organizeaza editia a II a de primavara: The Garage Sale. In cadrul evenimentului vor putea fi achizitionate Obiecte de Decor Retro si Vintage, Antichitati si multa MUZICA pe Cd-uri, Casete Audio si Discuri Vinyl sau ebonita dar si benzi magnetofon sau Casete VHS.

Veti da ochii cu cei mai mari colectionari de muzica de la care veti putea afla informatii despre editii rare, discuri cautate sau picanterii din vietile artistilor!

Când va avea loc: 6 - 7 mai, Strada Henri Mathias Berthelot, nr 23.

Programul complet al evenimentului.

Străzile deschise

Cel mai popular eveniment outdoor al Capitalei – „Străzi deschise” a fost reluat începând cu weekendul trecut.

”Din 29 aprilie și până în 8 octombrie, străzile din centrul orașului vor deveni zone exclusiv pietonale și vor găzdui numeroase evenimente artistice și educaționale, realizate în colaborare cu teatre, instituții culturale, operatori independenți și artiști”, a anunțat primarul Bucureștiului, Nicușor Dan.

Calea Victoriei se va deschide pentru pietoni între Piaţa Victoriei şi Splaiul Independenţei, între orele 𝟭𝟬:𝟬𝟬 𝘀̧𝗶 𝟮𝟮:𝟬𝟬 și va deveni scena unor spectacole de stradă pregătite de teatre şi instituţii culturale ale oraşului.

Târgul „100 de Tradiții Românești”

Asociaţia Kogaion 115 vă invită în perioada 5 - 7 mai 2023 la Târgul „100 de Tradiții Românești”, organizat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din București, strada Monetăriei, nr. 3. Intrarea este liberă.

Meşteşugarii si artizanii veniți la târg din toate zonele țării vor expune costume populare din Arad, Muscel sau Mehedinți, opinci, chimire și bundițe din Bucovina, icoane, măști tradiționale, pristolnice, obiecte din lemn crestat pentru gospodărie, fote, marame, zgărdane, scoarțe, ștergare, obiecte de decor din lut și din lavandă, vestimentație si jucării din lână împâslită, creme și lumânări organice, bijuterii unicat din argint lucrate manual, haine croșetate din fibre naturale.

Producătorii vin cu brânzeturi proaspete și maturate, o gama diversă de miere, păstură, siropuri și sucuri de mere cu ghimbir, prăjituri de casă, turtă dulce, plăcinte și sarailii, dulcețuri fără zahăr .

Când va avea loc: 5 - 7 mai 2023, Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Programul complet al evenimentului.

Zilele Horticulturii Bucureștene 2023

În perioada 4-7 mai 2023 vă așteptăm la cea de a XX-a ediție a Zilelor Horticulturii Bucureștene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultură, în campusul Agronomie-Herăstrău, al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Cel mai frumos eveniment al primăverii vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber. Veți avea ocazia să participați la toate prezentările și activitățile practice organizate pe cele mai actuale teme din horticultură.

Împreună cu partenerii noștri ne propunem să inspirăm vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină.

Când va avea loc: 4 - 7 mai, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti.

Programul complet al evenimentului.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri