Puține accesorii se potrivesc mai bine oricărei ținute și oricărei împrejurări decât ceasurile pentru femei. Cu un design în același timp elegant, îndrăzneț și modern, aceste ceasuri se vor potrivi în orice împrejurare, de la o simplă ieșire la teatru sau concert și până la evenimente sportive sau călătorii. Colecția de branduri de la Fashion Days conține de asemenea o gamă largă și reprezentativă de mărci de prestigiu, care vor contribui la afirmarea personalităților reprezentantelor sexului frumos.

Mai mult decât atât, nici domnii nu sunt excluși de la spectacolul oferit de aceste ceasuri, unele dintre aceste modele fiind unisex. Iar tușele retro, pentru cei în căutare de așa ceva, sunt la ele acasă, fiind prezentate în mai multe nuanțe, de la auriul cel mai pur și până la argintiul strălucitor. Iar acolo unde se dorește, desigur, se poate găsi combinația potrivită dintre cele două.

Stilistic și mecanic, totul concurează pentru ca tu să te simți împlinit/ă

Curelele de piele, care definesc, practic, standardul eleganței, sunt de asemenea prezente la ceasurile din această colecție, oferind contrapunctul ideal pentru ținutele ușoare, de seară. Asta nu înseamnă însă că gama de ceasuri cuprinsă în această colecție nu poate fi purtată, practic, în orice moment al zilei, de cei pentru care eleganța este sinonimă cu propria lor persoană.

Un alt element de accesorizare mereu actual este însă și cureaua model plasă, care poate fi regăsită la unele modele din această colecție de ceasuri. Astfel, asortată în combinația potrivită, aceasta devine mai mult decât un accesoriu, fie el și ideal, transformându-se în adevărată senzație.

Cât despre mecanica acestei eleganțe, ea nu este cu nimic mai prejos decât estetica adusă în joc. De la cristale la pietre semiprețioase, de la sistemul analog la cel digital, practic totul intră în dialog pentru a sublinia personalitatea celor care poartă ceasurile din această colecție.

Și pentru că tot ne aflăm în epoca în care este o adevărată provocare în a ține pasul cu invențiile, trebuie spus că ceasurile din această colecție fac acest lucru pentru noi. Astfel, de la senzori de lumină, accelometru și giroscop până la funcții precum gps, redare muzică și contorizarea numărului de pași parcurși, a ritmului cardiac, dar și a numărului de calorii arse, devine evident următorul lucru: oricât ar trece timpul, cu aceste modele de ceasuri nu vom rămâne niciodată în urmă.

Prețurile nu trebuie să fie o grijă. În final, tot tu dai ora exactă

Iar dacă te îngrijorează prețurile și crezi că nu ai putea să îți permiți un astfel de ceas, ei bine, află că această colecție beneficiază în mod constant de promoții, astfel încât fiecare persoană să-și poată găsi accesoriul-pereche printre modelele incluse în colecție.

Prin urmare, în final, concluzia care se poate trage este una singură: cei care poartă ceasurile din această colecție sunt cei care dau ora exactă.

Sursa foto: Fashion Days

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri