Iarna se apropie și asta înseamnă nu doar zile mai scurte și temperaturi mai reci, ci și necesitatea de a ne adapta unor condiții meteo care pot fi schimbătoare. Pentru mulți dintre noi, acest lucru înseamnă să jonglăm între nevoile practice ale iernii și cerințele unei ținute de birou.

Cu toate acestea, este cu siguranță posibil să rămâi confortabil și să arăți elegant și profesionist la locul de muncă. Iată câteva sfaturi despre cum poţi să porți accesoriile practice de iarnă şi la birou.

Alege încălţămintea adecvată

Ghetele de iarnă elegante sunt esențiale pentru a te simţi bine în drum spre job și a arăta profesionist la birou. Totuşi, în zilele ploioase sau cu zăpadă poţi opta pentru o pereche de încălţăminte care să corespundă acestor condiţii meteo, chiar dacă este un model mai sport.

De exemplu, o pereche de ghete Skechers cu un design clasic poate fi alegerea ideală, mai ales pentru că sunt impermeabile şi au talpă antiderapantă. Este important să păstrezi abordarea practică, mai ales dacă vrei să eviţi traficul şi nu iei maşina la birou în zilele în care ninge sau plouă abundent.

Optează pentru fulare sau şaluri de lână

Fularul din lână este un accesoriu esențial pentru a te simţi confortabil în timpul iernii. Alege unul într-o culoare uni sau cu modele discrete, care să se potrivească cu ținutele tale de birou. Poți opta pentru şaluri din lână sau din caşmir, care pot fi purtate inclusiv pe umeri, peste palton.

Privilegiază mănușile din piele

Mănușile din piele sunt atât elegante, cât și funcționale. Optează pentru modele în culori neutre, care se potrivesc ușor cu ținutele tale de birou şi mai ales cu paltonul pe care îl ai. Le poți purta atunci când conduci sau în drum spre birou, pentru a-ţi menţine mâinile calde, dar şi ţinuta cât se poate de sofisticată.

Investește într-un palton de iarnă de calitate

Un palton de iarnă de calitate este o investiție esențială pentru a face faţă temperaturilor scăzute, dar şi pentru a avea un aspect profesional. Alege un model clasic și bine croit, care completează ținutele tale de birou. Un palton din lână sau caşmir nu numai că este elegant, dar îţi ține bine de cald, fiind în acelaşi timp lejer şi practic.

Folosește o umbrelă de calitate

O umbrelă de calitate este un accesoriu util în zilele ploioase de toamnă şi de iarnă. Pentru ţinutele de birou, este de preferat o umbrelă compactă și elegantă, pe care o poţi pune în geantă. Optează pentru culori clasice, precum negru, bleumarin sau gri, pentru un aspect profesionist impecabil.

Adaugă o căciulă sau o pălărie

O căciulă sau o pălărie pot fi accesorii versatile pentru iarnă. Ca să fie uşor de integrat în ţinutele tale de birou, alege modele simple din lână sau din fetru. Îţi vor ţine cald şi pot da o notă interesantă ţinutei tale. De asemenea, poţi alege un fes de lână, dar e mai potrivit pentru un look casual.

Ia în considerare branţurile din lână

Branţurile din lână sunt ideale pentru a-ți menține picioarele calde pe timpul iernii. Este posibil să ai nevoie de ele dacă munca ta include şi o parte de teren, care implică să petreci mai mult timp la exterior. Avantajul este că poţi purta aceste branţuri şi cu ghete mai elegante, mai ales dacă nu e zăpadă, fără să-ți compromiți stilul.

Folosește piesele termice

Accesoriile termice, cum ar fi lenjeria termică, pot fi foarte utile pentru a te simţi cât se poate de confortabil la birou, fără a adăuga volum ținutei tale. Acestea sunt discrete și eficiente când temperaturile scad.

Fii pregătit pentru situaţii neprevăzute

Pentru a fi sigur că ţinuta ta de birou este mereu impecabilă, păstrează la birou câteva piese vestimentare şi mai ales o pereche de pantofi eleganţi, astfel încât, chiar dacă ajungi serviciu îmbrăcat mai sport, să te poţi schimba. Este foarte util, mai ales în zilele în care condiţiile meteo sunt în mod special dificile.

Aşadar, este cu siguranță posibil să porți accesorii practice de iarnă cu stil la birou. Alegând piese de calitate, optând pentru culori clasice și folosind accesorii termice, poți să te simţi confortabil, dar şi să arăţi profesionist.

Sursa foto: Pexels.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri