Supermarketul online Sezamo anunță că livrează brazi naturali de Crăciun, mizând . Clienții vor economisi astfel timp, fără a mai sta în trafic și în aglomerație în căutarea brazilor din târguri.

În oferta Sezamo sunt disponibile 5 modele de brazi naturali, în ghiveci și tăiați, de diverse mărimi și grade de detaliu, în funcție de buget. Prețurile brazilor naturali variază între 45 de lei pentru un brăduț mic de birou și pot ajunge până la 400 de lei, pentru brazi mari, de până la 2.5 metri înălțime.

Clienții pot opta și pentru brazi artificiali, decorați cu vârfuri albe sau conuri de brad.

Brazii vor fi livrați a doua zi după plasarea comenzii, separat de comanda de alimente, și pot fi comandați până pe 22 decembrie inclusiv.

Pentru confortul clienților, curierii Sezamo asigură transportul și livrarea brazilor până la ușa clienților. Supermarketul oferă și varianta brăduților deja decorați, în miniatură, pentru birou. Pentru aceștia prețurile variază între 45 și 201 lei.

„De la produse de calitate pentru mesele festive de sărbători, până la brazi și decorațiuni, suntem la doar câteva clickuri distanță de clienții noștri”, a declarat Michael Kaiser, Director Comercial Sezamo.

Pe lângă brazi, în oferta de Crăciun a supermarketului sunt disponibile decorațiuni pentru brad, candele și figurine, instalații, dulciuri, coșuri și seturi cadou, dar și fructe.

Clienții pot alege dintr-o selecție extinsă de peste 14.000 de articole, care conține produse locale, mâncăruri festive, produse cosmetice, jucării și decorațiuni.

Sursa foto: awesomecontent on Freepik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri