Femeile știu bine că nici o ținută nu este completă fără o geantă de mână bine aleasă. Ai asta nu poate însemna decât un lucru: este timpul să cunoști modelele la modă pentru această primăvară. Ce propun designerii în acest sezon? Alături de gențile messenger cu un lanț gros, apar gențile shopper XXL, iar gențile clasice negre le înlocuiesc pe cele în cea mai la modă culoare a sezonului - o nuanță de vișiniu. Citește în continuare pentru a afla tendințele acestui sezon!

Ce genți de mână sunt la modă acum – tendințele pentru primăvara 2024

O privire rapidă asupra tendințelor viitoare este suficientă pentru a te face să aștepți cu nerăbdare începutul sezonului următor. Iar stiliștii dezvăluie cele mai importante modele văzute pe podiumurile brandurilor de lux.

Luxoase, clasice, moderne – cele mai la modă genți din acest sezon depășesc diversitatea colecțiilor din anii precedenți. Așa revin în tendință servietele de damă elegante, modelele practice și pliabile și accesoriile din PVC. Alături de ele, pe podiumuri au fost prezentate genți mari – atât shopper, cât și tip cufăr. În primăvara 2024, designerii pun, de asemenea, un mare accent pe detalii precum lanțuri atrăgătoare, volane sau lăcuirea puternică.

Ce culori la modă ale genților din piele domnesc suprem în acest sezon?

Gențile de mână din piele sunt un clasic pe care femeile l-au considerat de multă vreme un element de bază. Cu toate acestea, după cum se dovedește, în acest sezon, acest material, deși încă popular, a suferit o metamorfoză colorată.

Care sunt culorile la modă pentru gențile de piele? Unii designeri preferă roșu, iar alții violet pastel sau albastru, așa cum vei găsi pe https://modivo.ro/c/femei/genti-si-posete/posete/marca:michael_michael_kors. La modă sunt și diverse genți în culori pudrate până la intense și chiar nuanțe neon.

5 modele de genți de mână care merită atenția ta

• Genți shopper XXL

Unele femei așteptau cu nerăbdare revenirea lor, altele nu doar s-au lăudat cu ele pe rețelele lor de socializare, ci au continuat să le poarte în fiecare zi. Despre ce este vorba? Despre genți shopper XXL! Acum poți răsufla ușurată, pentru că aceste modele au revenit oficial la modă și anul acesta le vei putea găsi sub mai multe forme – de la genți clasice shopper până la modele cu forme neregulate, pe care le vei putea purta cu orice, de la blugi și până la fusta plisată pe MODIVO.ro.

• Geanta bucket

Iubești aceste modele? Dacă da, există o veste grozavă: aceste genți vor fi considerate unele dintre cele mai la modă în acest an! Cele mai dorite modele vor fi cele clasice, cu partea inferioară rotundă si capacitate mare, în culori discrete și cu caracter universal. Se potrivesc cu orice, astfel încât pot fi purtate atât cu stiluri de zi cu zi, cât și de seară. E atât de bine să te poți bucura din nou de ele!

• Modele împletite

Genți de mână la modă pentru primăvară - vară? Toate modelele împletite! Pot fi din răchită, iarbă de bambus sau croșetate. Este important doar ca acestea să aibă o țesătură naturală, care este cea mai mare decorație a lor.

• Genți de mână mici

Geanta mică cu mâner superior este un clasic care nu se demodează niciodată. Așadar, ce modele noi au vrut să ofere designerii prezentând acest tip de genți în colecțiile lor? Le-au oferit o nouă funcționalitate – capacitatea de a le purta în fiecare zi. Până acum, femeile optau pentru ele doar la ocazii speciale. Situația este diferită în cazul modelelor pentru această primăvară- sunt mici, dar încăpătoare și confortabile de purtat, iar aspectul lor la modă este doar un plus.

• Geanta de mână cu lanț

Deși a fost populară și în sezoanele trecute, acest model rămâne în tendințe. De ce? Caracterul ei expresiv. O geantă de mână cu lanț este un plus puternic pentru stilul tău. Este o alternativă excelentă la clutch-urile plictisitoare de seară și, în același timp, un model perfect pentru purtarea de zi cu zi, pentru a scoate în evidență o ținută cu blugi, un tricou clasic și o jachetă.

Sursa foto: Envato Elements

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri