Razvan si Dani, moderatorii matinalului "Neata cu Razvan si Dani", si-au mutat domiciliul in centrul comercial AFI Palace Cotroceni unde vor locui timp de cinci zile consecutiv, in timp ce telespectatorii vor putea urmari in direct ce fac cei doi.
Timp de cinci zile, cele doua vedete isi vor desfasura activitatile zilnice, vor manca si vor dormi in AFI Palace Cotroceni. Impreuna cu cei doi, in mall va veni intreaga echipa a matinalului „Neatza cu Razvan si Dani”, au anuntat proprietarii mallului.

In perioada 19-23 decembrie, Razvan si Dani vor transmite direct din AFI Palace Cotroceni editiile emisiunii, activitatea lor zilnica putand fi urmarita live pe siteul mallului.

AFI Palace Cotroceni, unul din cele mai mari centre comerciale din Romania, cu o suprafata inchiriabila de 76.000 metri patrati, a inregistrat in primii doi ani vanzari totale de 370 milioane euro. Printre cei mai importanti chiriasi ai mallului se numara grupul Inditex (Zara, Berska, Stradivarius, Pull&Bear, etc), H&M si C&A.

Proprietarul mallului, AFI Europe, a incasat in primele noua luni 17,3 milioane de euro din inchirierea AFI Palace Cotroceni.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri