Statele Unite conduc la fel ca de obicei topul tarilor cu cele mai mari investitii in publicitate, companiile din SUA investind anul acesta circa 155 de miliarde de dolari in reclame, conform datelor agentiei ZenithOptimedia.
Pe locul al doilea se afla Japonia cu 45,3 miliarde de dolari, China cu circa 29,9 miliarde de dolari, Germania (24,4 mld. $) si Marea Britanie (18,3 mld $).

In top urmeaza Brazilia, Franta, Australia, Canada si Italia.

Pe de alta parte, topul va arata asemanator si in 2014, singura diferenta fata de anul acesta fiind iesirea din clasament a Italiei si intrarea Rusiei.

Investitiile din cele mai mari zece piete vor totaliza anul acesta in jur de 333 de miliarde de dolari, in timp ce intreaga piata de publicitate este estimata la circa 464 miliarde de dolari, in crestere cu circa 3,5% fata de 2010.



Sursa: ZenithOptimedia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri