Elvetienii de la Affichage Holding devin unicul actionar al filialei din Romania

Affichage Holding, companie de publicitate outdoor elvetiana listata pe bursa din Zurich, a preluat procentul de 30% din actiuni detinut de americanii de la Ventris la Affichage Romania, obtinand astfel controlul complet asupra companiei prin care activa pe piata locala.

Affichage Romania se numara printre cele mai mari agentii specializate pe piata locala de publicitate outdoor. Avand o cota de piata de aproape 30%, compania detine aproape 4.700 de spatii de publicitate distribuite la nivel national in peste 60 de orase.

Pe de alta parte, germanul Rene Rosenberg, care a ocupat functia de director operational al companiei in 2011 este acum noul director general al Affichage Romania. Acestuia i se ca alatura un alt german, Frank Mayr fiind numit noul director tehnic al Affichage Romania.

„Activitatea Affichage Romania trebuie sa fie coordonata intr-un mod eficient, astfel incat operatiunile locale sa atinga un nivel superior de dezvoltare si sa se integreze pe deplin in familia grupului Affichage”, a precizat Rene Rosenberg.

Pe de alta parte, de la 1 februarie, Affichage Romania va ave un sediu nou, situat in cladirea de birouri Metav Business Park din Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri