Affichage Holding, companie de publicitate outdoor elvetiana listata pe bursa din Zurich, a preluat procentul de 30% din actiuni detinut de americanii de la Ventris la Affichage Romania, obtinand astfel controlul complet asupra companiei prin care activa pe piata locala.
Affichage Romania se numara printre cele mai mari agentii specializate pe piata locala de publicitate outdoor. Avand o cota de piata de aproape 30%, compania detine aproape 4.700 de spatii de publicitate distribuite la nivel national in peste 60 de orase.

Pe de alta parte, germanul Rene Rosenberg, care a ocupat functia de director operational al companiei in 2011 este acum noul director general al Affichage Romania. Acestuia i se ca alatura un alt german, Frank Mayr fiind numit noul director tehnic al Affichage Romania.

„Activitatea Affichage Romania trebuie sa fie coordonata intr-un mod eficient, astfel incat operatiunile locale sa atinga un nivel superior de dezvoltare si sa se integreze pe deplin in familia grupului Affichage”, a precizat Rene Rosenberg.

Pe de alta parte, de la 1 februarie, Affichage Romania va ave un sediu nou, situat in cladirea de birouri Metav Business Park din Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri