„Avem un plan ambitios pe care ni l-am propus pentru agentiile din grupul nostru in 2012. Am hotarat sa o aducem alaturi de noi la conducerea Lowe&Partners pe Aura Toma, de ale carei experienta, profesionalism si entuziasm vom beneficia pentru a duce agentia intr-o noua etapa. Oana Cociasu va ramane in board-ul grupului si va prelua noi atributii”, declara Veronica Savanciuc, presedinte si CEO al grupului Lowe.

In noua sa functie, Aura Toma va coordona echipa Lowe&Partners si va conduce operatiunile agentiei, implicandu-se in consolidarea si extinderea business-ului. Mandatul Aurei incepe efectiv la data de 1 martie, dupa finalizarea unei perioade de preluare a atributiilor.

Cu o experienta de 15 ani in advertising, Aura Toma a detinut anterior pozitii de top management in cadrul unor agentii importante din Romania. De-a lungul carierei sale, Aura a demonstrat calitati de leader motivational pentru echipa si partener de incredere pentru clienti. Ea are o vasta experienta in comunicarea pentru servicii financiare, FMCG sau corporate business, coordonand de-a lungul timpului comunicarea pentru clienti precum BCR, Danone, Colgate-Palmolive, LG, URBB, Raiffeisen Bank, Visa International, P&G.