Producatorul aplicatiei Angry Birds a incheiat o intelegere cu Wal Mart pentru introducerea de indicii legate de noul joc in produsele comercializate in lantul de magazine.
Astfel pasionatii aplicatiei pentru smartphone-uri vor putea gasi aceste indicii pentru nivele bonus in tricouri, jucarii si snacks-urile din toate locatiile Wal Mart, conform Chicago Tribune.

Rovio, compania care a produs jocul pentru telefoane mobile vrea ca prin aceasta initiativa sa devina un brand cu notorietate mondiala.

Valoarea ei este estimata la 9 miliarde dolari.Angry Birds a fost lansat in urma cu doi ani si a devenit in scurt timp foarte popular in randul detinatorilor de smartphone-uri fiind download-at de 700 de milioane de ori. Este de asemenea jocul cu cea mai mare rata de crestere de pe Facebook.

Reprezentantii Rovio sunt multumiti de intelegerea pe care au facut-o datorita numarului mare de persoane care vor avea acces la produsele lor.

Jucatorii vor putea accesa indiciile pentru Angry Birds si pe pagina de Fcebook a companiei Wal Mart, ce are deja 13 milioane de fani.

Rovio mai are o intelegere similara cu cei de la Barnes & Noble, insa deal-ul cu Wal Mart este mai important din cauza celor 3000 de locatii pe care le detine lantul de retail.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri