El il inlocuieste pe Adrian Nanulescu, cel care a fost CEO-ul Antena Group in ultima jumatate de an.

„Numirea sa este recomandata de rezultatele foarte bune pe care le-a ob?inut pe durata primului mandat”, conform scrisorii trimise de conducerea Intact.

Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, fiind initial director executiv al Antenei 1. Incepand cu decembrie 2010, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

El a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

Citeste si:

„De la incheierea mandatului (n.red. in septembrie anul trecut ) si pana in prezent, Sorin Alexandrescu a coordonat din pozitia de vicepresedinte Grivco, proiecte strategice pentru trust”, mai scris in e-mailul trimis angajatilor Antena Group.

Intre 2000 si 2008, el a fost directorul general al Kandia-Excelent, oordonand in 2007 vanzarea acestei companii catre Cadbury, o tranzactie in valoare de 100 milioane de euro.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management. El are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, corporate finance, asset management, M&A, burse de valori.