Sorin Alexandrescu, cel care a condus timp de aproape un an Antena Group, companie are reuneste televiziunile Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP TV, revine la conducerea acesteia la doar sase luni de la plecarea din functie, conform unui scrisori adresate angajatilor.
El il inlocuieste pe Adrian Nanulescu, cel care a fost CEO-ul Antena Group in ultima jumatate de an.

„Numirea sa este recomandata de rezultatele foarte bune pe care le-a ob?inut pe durata primului mandat”, conform scrisorii trimise de conducerea Intact.

Alexandrescu s-a alaturat grupului in 2008, fiind initial director executiv al Antenei 1. Incepand cu decembrie 2010, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP.

El a coordonat si implementat integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati. Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center.

„De la incheierea mandatului (n.red. in septembrie anul trecut ) si pana in prezent, Sorin Alexandrescu a coordonat din pozitia de vicepresedinte Grivco, proiecte strategice pentru trust”, mai scris in e-mailul trimis angajatilor Antena Group.

Intre 2000 si 2008, el a fost directorul general al Kandia-Excelent, oordonand in 2007 vanzarea acestei companii catre Cadbury, o tranzactie in valoare de 100 milioane de euro.

Sorin Alexandrescu este licentiat in drept, masterand in economie si detine o diploma internationala MBA in management. El are o experienta de peste 12 ani in industria bunurilor de larg consum, corporate finance, asset management, M&A, burse de valori.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri