Actorul american Ashton Kutcher (34 ani) va juca rolul co-fondatorului Apple - Steve Jobs - intr-o pelicula numita “Jobs”, o ecranizare biografica a unuia dintre cei mai novatori manageri din toate timpurile, informeaza FoxNews.com.
UPDATE: Filmul nu va fi biografia pe care Hollywood-ul o asteapta - cea bazata pe cartea scrisa de Walter Isaacson. Va fi o alternativa a filmului care urmeaza a fi produs de Sony Pictures. Joshua Michael Stern a regizat pana acum doua filme: Swing Vote (cotat cu nota 6 din 10 pe iMDB si Neverwas cu 6,6.

Kutcher va juca rolul principal in film, in care va prezenta intreaga viata a co-fondatorului Apple - de la perioada hippie, la creatorul iPod, iPhone si iPad.

Filmul va fi regizat de Joshua Michael Stern si scris de Matt Whiteley.

Grupul Sony lucreaza deasemenea la o alta ecranizare a biografiei lui Steve Jobs, dupa ce a cumparat drepturile cartii lui Walter Isaacson, publicata la numai cateva saptamani de la moartea celui care a fost considerat “unul din cei mai buni manageri ai tuturor timpurilor”.


Actorul Ashton Kutcher (foto) a devenit cunoscut datorita sitcomului “That `70s Show”, dar si gratie rolurilor din filmele “What Happens in Vegas”, “Dude, Where’s my car?” sau “Killers”. In prezent, acesta joaca in serialul TV “Two and a half men” (trad. “Doi barbati si jumatate”).



Steve Jobs, co-fondatorul Apple, a murit la varsta de 56 de ani, in urma unui cancer pancreatic, pe 5 octombrie 2011.





Foto 2: captura iMDB.com

Ce opinie aveti? Credeti ca Ashton Kutcher este potrivit pentru acest rol?




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri