Serviciul de video la cerere este disponibil online si permite clientilor de televiziune ai Romtelecom sa vizioneze 600 de ore de programe. De asemenea, ei pot vedea toate productiile HBO inainte ca acestea sa fie lansate pe canalul TV.

HBO GO poate fi testat gratuit, timp de doua luni, urmand ca apoi, atat clientii noi cat si cei existenti acestia sa plateasca lunar 1,24 euro (cu TVA), peste pretul pachetului Maxpak. Practic, clientii platesc in total 7,32 de euro, cu TVA. Pachetul Maxpak include 116 programe de televiziune.

„Clientii se asteapta tot mai mult sa aiba acces la lucrurile preferate, oricand si de oriunde, sa poata vedea continut pe mai multe dispozitive, de la calculator, la tableta sau smartphone. Vor sa fie cat mai putin dependenti de limitari de spatiu si timp, iar datoria unui furnizor de continut este sa tina cont de aceste preferinte si sa vina cu solutii”, afirma Ovidiu Ghiman, director comercial pe segmentul rezidential in cadrul Romtelecom.

Citeste si:

La finalul anului trecut,compania avea aproximativ 4,7 milioane de clienti pentru servicii de televiziune, internet, voce, precum si solutii de business.

HBO ofera pe piata locala posturile de televiziune HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2, precum si HBO HD.

Sursa foto: HBO