Alina Bargaoanu (38 de ani) a fost numita la conducerea Facultatii de Comunicare si Relatii Publice (FCRP) din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA), ea inlocuindu-l pe Remus Pricopie, cel care de la inceputul lui martie este rectorul SNSPA.

Profesorul universitar doctor Alina Bargaoanu lucreaza in cadrul SNSPA din 1999, inainte de a fi numita decan al FCRP ea fiind secretar stiintific al facultatii.

Bargaoanu va conduce o facultate cu aproximativ 3000 de studenti, la toate formele de invatamant (licenta zi, licenta - invatamant la distanta, masterate zi, masterate - invatamant cu frecventa redusa).

“Obiectivele mele sunt aprofundarea cercetarii in domeniul comunicarii (cercetare aplicata pe realitatile din Romania), strangerea relatiilor cu studentii si implicarea lor in proiectele facultatii (inclusiv in cele de cercetare) prin intermediul unui program de internshipuri si strangerea relatiilor cu absolventii facultatii, implicarea lor in evenimentele facultatii, incurajarea relatiilor dintre absolventi, astfel incat acestia sa constituie o retea si sa poata deveni o voce articulata in industria de comunicare si media din Romania”, a declarat pentru wall-street.ro, Alina Bargaoanu.

Decanul a absolvit in 1997 Facultatea de Limbi Straine (specializarea engleza) din cadrul Universitatii Bucuresti, iar din 2006 este doctor
in cinematografie si media in urma cursurilor urmate la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L.Caragiale".


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Citește și
Audiență retailArena Sessions: 15.116 de vizitatori unici și reach de 46.976
Setari Cookie-uri