Televiziunea publica si ZebraPay, companie care ofera servicii de plata electronice prin intermediul unor terminale de tip self-service, au incheiat saptamana trecuta un parteneriat prin care TVR va distribui catre publicul larg stiri de interes general, prin intermediul unui crawl permanent pe monitoarele terminalelor ZebraPay.
Prin acest parteneriat, care este unic pe piata media romaneasca, TVR ofera un flux RSS customizat, care contine stirile zilei, informatii despre vreme si curs valutar, dar si alte informatii de interes general. ZebraPay detine in prezent 600 de terminale in marile orase ale tarii - circa o treime sunt in Bucuresti - , dar isi propune extinderea retelei pana la 5.000 de puncte de prezentare.

Terminalele ZebraPay sunt disponibile in locatii precum supermarket-uri, hipermarket-uri, centre si galerii comerciale, piete agroalimentare, universitati si campusuri universitare, colegii, licee si benzinarii. In prezent, clientii ZebraPay au posibilitatea sa incarce cartele telefonice, sa achizitioneze coduri Paysafecard, viniete pentru Romania si Ungaria, cupoane de reduceri, bilete de autocar, jocuri, licente software, abonamente la presa, muzica si de a plati cash pentru cumparaturile efectuate online.

Din statisticile companiei, terminalele - pe care ruleaza acum crawl-ul de stiri TVR - sunt expuse unui numar de peste peste 1 milion de vizitatori pe zi. Acestea atrag zilnic peste 1.500 de clienti unici si peste 3.000 de curiosi care navigheaza prin meniul terminalelor.

Printre proiectele de dezvoltare ale TVR utilizand noile tehnologii se numara: relansarea canalului de stiri TVR INFO si dezvoltarea unei aplicatii care permite vizionarea live a canalului pe telefoanele inteligente; transmisiunile simultane pe TV si pe web a unor programe de anvergura (ex. Festivalul George Enescu, Eurovision 2012); o platforma video online ce va permite vizionarea productiilor TVR - inclusiv de arhiva - pe Internet.
Retail jobs
Aboneaz─â-te pe

Calculator Salariu: Afl─â c├ó╚Ťi bani prime╚Öti ├«n m├ón─â ├«n func╚Ťie de salariul brut ┬╗

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri