Kotler a marturisit ca este pentru a doua oara in Romania, unde a mai venit in urma cu 7 ani pentru a pregati cateva sute de manageri.
“Asta seara ma voi intalni din nou cu o parte din liderii din Romania”, a spus specialistul in marketing.

“Dumnezeu sa binecuvanteze Romania, sunt ambasadorul vostru”, a incheiat Kotler, care va participa pe 1 iunie la evenimentul Marketing 3.0.

Philip Kotler este fondatorul „managementului marketingului” modern, profesor de marketing international la Scoala Superioara de Management J. L. Kellogg, din cadrul Universitatii din Northwestern, SUA. Este licentiat in economie al Universitatii din Chicago si doctor in economie la Institutul de tehnologie din Massachusetts.

Citeste si:

Este inventatorul celor “4P” in marketing (care acum au devenit cei “7P”) precum si inventatorul conceptului de “Marketing Social” si este implicat in cercetarea si dezvoltarea marketingului de peste 55 de ani.

Lexus este masina oficiala in cadrul training-ului certificat Marketing 3.0 sustinut de Prof. Philip Kotler pe 1 Iunie, la Ateneul Roman. Astfel, Lexus Romania pune la dispozitia „parintelui marketingului” un automobil Lexus RX 450h, dotat cu tehnologie Lexus Hybrid Drive.