Realitatea TV este din nou detinuta de Vintu

Realitatea TV este detinuta din nou de familia lui Sorin Ovidiu Vintu, dupa ce, timp de aproape un an, patronul oficial al televiziunii de stiri a fost omul de afaceri Elan Schwartzenberg, potrivit unei anchete realizate de Centrul de investigatii Rise Project in parteneriat cu Paginademedia.ro.

Documentele arata ca cei doi copii ai lui SOV, Ioana si Ionut, apar ca proprietari ai statiei si ca Elan Schwartzenberg, actionar majoritar pana in aprilie anul acesta, este acum minoritar.

In prezent, fiica si fiul lui Vintu (Ioana si Ionut Codrin) detin impreuna 82% din compania cipriota Bluelink Comunicazione Ltd -actionarul majoritar (86,5%) al statiei TV din Romania, si, implicit, controlul asupra Realitatea TV.

In acelasi timp, Ioana Vintu este directorul Bluelink Comunicazioni, fiind numita in aceasta calitate pe 10 aprilie anul acesta.

Elan Schwartzenberg (Emilian Schwartzenberg, in acte), cel care a pretins in ultimul an ca stapaneste postul de televizune, are acum doar 9 procente din offshore-ul inregistrat in Nicosia, Cipru.

“Intrebati-o pe Ioana Vintu, nu pe mine. Altceva, n-am ce sa va spun. Intrebati-o pe Ioana. Eu imi amintesc ca acum un an, ea a spus in fata unei tari intregi ca mi-a vandut televizunea definitiv si irevocabil. Da, am fost si eu acolo. N-am ce sa comentez, asta-i o problema secundara. Tara asta are probleme mai mari”, a comentat Elan Schwartzenberg pentru Paginademedia.ro cand a aflat ca documentele companiei Bluelink Comunicazione sunt in posesia Rise Project.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri