Documentele arata ca cei doi copii ai lui SOV, Ioana si Ionut, apar ca proprietari ai statiei si ca Elan Schwartzenberg, actionar majoritar pana in aprilie anul acesta, este acum minoritar.

In prezent, fiica si fiul lui Vintu (Ioana si Ionut Codrin) detin impreuna 82% din compania cipriota Bluelink Comunicazione Ltd -actionarul majoritar (86,5%) al statiei TV din Romania, si, implicit, controlul asupra Realitatea TV.

In acelasi timp, Ioana Vintu este directorul Bluelink Comunicazioni, fiind numita in aceasta calitate pe 10 aprilie anul acesta.

Citeste si:

Elan Schwartzenberg (Emilian Schwartzenberg, in acte), cel care a pretins in ultimul an ca stapaneste postul de televizune, are acum doar 9 procente din offshore-ul inregistrat in Nicosia, Cipru.

“Intrebati-o pe Ioana Vintu, nu pe mine. Altceva, n-am ce sa va spun. Intrebati-o pe Ioana. Eu imi amintesc ca acum un an, ea a spus in fata unei tari intregi ca mi-a vandut televizunea definitiv si irevocabil. Da, am fost si eu acolo. N-am ce sa comentez, asta-i o problema secundara. Tara asta are probleme mai mari”, a comentat Elan Schwartzenberg pentru Paginademedia.ro cand a aflat ca documentele companiei Bluelink Comunicazione sunt in posesia Rise Project.