Cifra de afaceri a grupului de comunicare Centrade Saatchi&Saatchi a fost anul trecut de 53,8 milioane de euro, si nu 40 de milioane de euro- asa cum scria in topul realizat initial de wall-street.ro, clasamentul neincluzand si compania Zenith Media Communication care a fost lansata in septembrie anul trecut.
De asemenea, profitul net a fost de 1,7 milioane de euro, iar numarul de angajati de 224 de persoane.

"Zenith Media SRL s-a divizat in luna septembrie 2011 iar operatiunile s-au mutat la o noua entitate, Zenith Media Communications. Din acel moment, toate contractele, clientii si obligatiile au fost inregistrate pe noua companie. Aceste date nu au fost luate in considerare de catre wall-street la realizarea articolului. Sunt foarte multumit ca, desi in timp de criza, afacerea si profitabilitatea grupului nostru au crescut. Am schimbat strategia si am pus un mai mare accent pe zonele de business care genereaza crestere intr-un ritm mai rapid”, a declarat Radu Florescu, directorul general al Centrade Saatchi&Saatchi.

Textele publicate de wall-street.ro au fost refacute cu modificarile aferente in urma acestei precizari:

Cele mai mari 10 grupuri de comunicare au avut afaceri de 465 mil. euro in 2011

TOP: Cele mai mari grupuri de comunicare din Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri