Tempo Advertising comunica pentru pateurile Ham Lifestyle

Agentia de publicitate Tempo Advertising, cu afaceri de 3,3 milioane de euro anul trecut, comunica pentru gama Hamé Lifestyle, parte a producatorului de produse conservate Hamé, in urma unui pitch regional de strategie si creatie, pe care l-a castigat in vara acestui an.

Hamé Lifestyle este o gama de pateuri cu continut scazut de grasimi si de calorii.

Campania de brand are drept concept „All the women in every woman” si surprinde viata femeii contemporane.

Propunerea agentiei va fi implementata in Romania si in viitor in alte tari, unde compania Hamé este prezenta, printr-o campanie TV si de social media.

Hamé Holding este o companie ceha, reprezentata in peste 40 de state din intreaga lume, cu 7 facilitati de productie in Cehia, una in Rusia si una in Romania. Aceasta are in portofoliu produse alimentare conservate precum pate, carne, legume, fructe, baby-food, ketchup, sosuri si produse refrigerate: pate, mancaruri gatite si sandwich-uri. La nivel global, holdingul are peste 2400 de angajati si o cifra de afaceri de peste 200 de milioane de euro. In Romania, portofoliul companiei include marcile Hamé, Antrefrig, Hangita, Cara si Hamánek.

Agentia Tempo Advertising a avut anul trecut o cifra de afaceri de 3,3 milioane de euro si include peste 40 de branduri din domenii precum FMCG, financiarbancar, media, retail, industria farmaceutica si tehnologie.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri