J Lo, asa cum este cel mai bine cunoscuta vedeta americana, si-a inceput cariera muzicala in 1999, iar in prezent are la activ sapte albume de studio, vandute in peste 55 de milioane de exemplare in intreaga lume, se arata intr-un comunicat.

Cele mai recente succese ale artistei sunt single-urile “On The Floor” si “Dance Again”, realizate in colaborare cu rapper-ul Pitbull, care au ocupat locul intai in topurile din intreaga lume, inclusiv in cele din tara noastra.

Turneul “Dance Again” a debutat pe 14 iunie in Panama City si a continuat pe continentul sud-american. Acolo, artista a cantat in Venezuela, Chile, Argentina si Brazilia si apoi s-a indreptat catre America de Nord.

In primele zile ale lunii octombrie, J Lo va ajunge in Europa, unde va canta mai intai in tari precum Portugalia, Spania, Elvetia, Italia, Germania, Belgia si Franta, pentru ca apoi sa se indrepte catre tarile scandinave.

Citeste si:

Dupa Rusia si alte state din Estul Europei, J Lo va ajunge in Romania, pe 14 noiembrie.

J Lo a anuntat recent ca, prin intermediul site-ului sau, intentioneaza sa interactioneze cat mai mult cu fanii, care au sansa de a castiga bilete la concerte, premii surpriza si chiar invitatii in backstage.

Evenimentul este organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment si prezentat de Antena 1 si Radio Zu.

Biletele pentru concertul Jennifer Lopez de la Bucuresti se vor pune in vanzare prin reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si pe www.eventim.ro.