Costi Mocanu a preluat noua functie la 15 septembrie si se va ocupa de coordonarea platformei de distributie de continut cu plata Voyo la nivelul CME, grupul american care detine compania Pro TV.

„Ca urmare a faptului ca Voyo va face parte din divizia de broadcasting in noua platforma de distributie, echipa Voyo a fost reorganizata, in acord cu importanta si prioritatile sale”, au afirmat oficialii Pro TV.

Mocanu lucreaza in cadrul companiei de televiziune de 19 ani, unde a inceput ca jurnalist, devenind managerul acesteia in 2007.

Pe de alta parte, Anca Budinschi face parte din echipa canalului Pro TV de 19 ani, dintre care zece la stiri, iar noua detinand responsabilitati de business.

Pro TV este unul dintre cele sapte canale de televiziune detinute de compania Pro TV. Celelalte posturi sunt Pro TV International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema, Sport.ro si MTV Romania.

Pro TV S.A a inregistrat afaceri de circa 67,5 milioane de dolari in prima jumatate din 2012, in scadere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform raportului financiar al Central European Media Enterprises (CME).

Sursa foto: Mediafax