Un clip electoral care prezinta o actrita ce invita tinerele americane sa il aleaga pe Barack Obama pentru "prima lor data" a generat discutii pe Internet si nemultumirea adversarilor conservatori ai presedintelui democrat, relateaza AFP, citat de Mediafax.
"Prima data nu trebuie sa o faci cu oricine. Trebuie sa o faci cu un super tip", afirma Lena Dunham, o vedeta a serialului de televiziune american Girls, intr-o scurta inregistrare video.

Bruneta cu parul scurt, in varsta de 26 ani, personajul principal si creatoarea serialului, nu vorbeste despre sex, ci despre politica, pentru a incita tinerele sa mearga sa voteze cu candidatul democrat.

"Prima data cand am mers sa votez a fost incredibil", continua actrita, imbracata intr-un tricou alb fara maneci. "Am depasit o etapa: inainte eram o fata - acum sunt femeie", adauga ea, evocand apoi alte teme ale campaniei ca razboiul din Irak si egalitatea salariala intre barbati si femei.

"Trebuie sa o faci cu un tip care a adus acasa trupele din Irak", continua ea.

Tanara actrita a inflamat si reteaua sociala Twitter, afirmand intr-un mesaj: "Prima data pentru mine a fost cu @BarackObama. Va recomand cu caldura sa faceti acelasi lucru". Alaturi de acesta, ea a postat link-ul catre inregistrarea video.

Conservatorii au criticat rapid clipul, bloggerul Ben Shapiro considerandu-l pe site-ul Breitbart "de un prost gust incredibil" si declarandu-se impotriva unui clip care compara "faptul de a vota prima data cu pierderea virginitatii".

Moderatorul de radio ultraconservator Rush Limbaugh, a carui emisiune este difuzata la peste 600 de posturi de radio, a considerat inregistrarea drept "insultatoare pentru femei".

"Inca o data femeile sunt considerate masini de sex care vor intotdeauna sa fie sigure ca au pilule si ca pot merge in ziua urmatoare la plannigul familial, toate acestea finantate de Obama", a adaugat el.

Limbaugh a provocat o polemica in martie, calificand-o drept "femeie de moravuri usoare" si "prostituata" pe o studenta care milita in favoarea decontarii contraceptivelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri