Nemens va coordona activitatea operationala a agentiei, departamentele de client service, creatie, strategie, productie audio-video si print, graphic design si DTP, in timp ce Felix Tataru va avea atributii de reprezentare, strategie si integrare mai buna a serviciilor oferite de agentiile partenere.

”Am ajuns in GMP, acum 4 ani, exact cand agentia isi definea o noua misiune, spuneam ca vrem <<sa ajutam brandurile sa ajute oamenii>>”, a declarat Andreea Nemens, director executiv al GMP Advertising.

Nemens lucreaza pentru GMP Advertising de la inceputul lui 2009, ocupand initial pozitia de account director pentru contul Timisoreana. De la sfarsitul aceluiasi an a ocupat functia de client service director. Managerul a mai lucrat in alte trei agentii McCann Erickson, Leo Burnett&Target si 23 Communication Ideas.

Citeste si:

”GMP-ul de astazi are mai mare nevoie de Andreea la conducerea operationala decat de mine. Eu sunt antreprenor. Am lansat si am condus 12 ani GMP Advertising in spiritul acesta si, alaturi de colegii mei, am crescut agentia pana in acest punct. Am ajuns in momentul in care GMP are nevoie de o echipa de management complex, care sa duca la un alt nivel businessul”, a afirmat Felix Tataru, fondator si director general al GMP Advertising.

GMP Advertising este una dintre cele mai mari agentii independente de pe piata locala, lucrand de-a lungul celor 12 ani de existenta pentru branduri precum Timisoreana, Ciucas, Romtelecom, Baumax, Arctic, Apa Nova, Boom, Bucovina, Cocolino, Cosmote, Millennium Bank, Monte Banato.