Investitia va fi amortizata in cel mult trei ani si va contribui la cresterea cifrei de afaceri cu peste 10% in primul an de activitate pentru intreg grupul Dual, din care mai fac parte si companiile Inspirion si Hope.

Grupul Dual ofera servicii de consultanta marketing, servicii de promovare, creatie grafica si DTP, productie publicitara - tipar digital si printuri de mari dimensiuni, import si comercializare materiale promotionale.

“Segmentul materialelor promotionale este destul de fluctuant si unul dintre sectoarele destul de afectate de criza. Pana acum, strategia noastra de dezvoltare prin extinderea gamei de servicii oferite, se pare ca a fost castigatoare si ne-a pus la adapost. De aceea, aceasta investitie reprezinta un pas strategic pentru noi, chiar si in conditiile in care nici piata de productie publicitara inca nu si-a revenit complet. In urma investitiei estimam o crestere a cifrei de afaceri cu cel putin 10% in primul an si o amortizare a investitiei in cel mult trei ani” a declarat Ciprian Faraon, managing partner al companiei Dual Promo.

Citeste si:

Compania Dual Promo a fost infiintata in 1999 si este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de publicitate, materiale publicitare si promotionale din Romania.