TVR News va difuza continut jurnalistic produs preponderent de Euronews si emisiuni informative realizate de departamentul de stiri a TVR.

Grila TVR News va contine jurnale de stiri si emisiuni magazin preluate de la Euronews si difuzate pe parcursul intregii zile, dar si un program propriu de stiri, difuzat in intervalul 16.00-16.10, pe format Euronews, fara prezentator.

Jurnalele Euronews vor fi transmise in engleza, iar rubricile si emisiunile magazin vor fi subtitrate in limba romana. De asemenea, TVR News va prelua principalele programe informative ale TVR 1 - Telejurnalele de la orele 07.00, 08.00 si 20.00 -, iar dupa incheierea campaniei electorale, va difuza si emisiunea Prim-plan, simultan cu principalul canal al televiziunii publice.

La TVR News, telespectatorii pot urmari, de la ora 19.00, simultan cu TVR 1, emisiunea Ora de business.

Citeste si:

Programele TVR News vor fi realizate exclusiv cu resursele tehnice si umane existente, prin reorganizarea fluxului de lucru. Parteneriatul dintre cele doua institutii media nu presupune costuri pentru TVR.

Coordonatorul TVR News din partea Televiziunii Romane este Anca Lazarescu, care coordoneaza si activitatea TVR Interactiv.

Euronews este un canal multilingual de stiri de televiziune creat in 1993, cu sediul in Lyon-Ecully, Franta.
TVR este membru actionar Euronews din 18 octombrie 2004.