Magistratii Tribunalului Arges l-au condamnat pe Sorin Malonga Parfait la doi ani si sase luni inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de trafic de droguri, insa decizia instantei nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti, transmite Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, Sorin Malonga Parfait a fost prins in flagrant de catre politistii de la Combaterea Crimei Organizate si de catre procurorii DIICOT Pitesti in timp ce ii vindea zece grame de canabis unui ofiter sub acoperire.

Ulterior, procurorii si politistii au mai gasit in masina acestuia 30 grame de canabis si un minicantar electronic folosit la cantarirea dozelor de stupefiante.

Citeste si:

Cetatean roman de origine congoleza, Malonga Parfait Sorin, in varsta de 33 de ani, care lucreaza ca inspector la Directia de Utilitati Publice aflata in subordinea Primariei Capitalei, a fost identificat si prins dupa ce mai multi consumatori de droguri audiati de politistii BCCO Arges si procurorii DIICOT Arges au spus ca au achizitionat droguri de la acesta.

Malonga Parfait este suspectat ca vindea cannabis mai multor consumatori de droguri din municipiul Pitesti, dar si din alte localitati din judetele Arges si Valcea.