Principala tendinta a pietei va fi furnizarea de continut pe mai multe platforme, precum site-urile de streaming legale, video online la cerere sau smart TV, a declarat pentru wall-street.ro, Carmen Harabagiu, directorul general al canalului HBO Romania.
„Cu siguranta, trendul va fi acelasi si in 2013: multe provocari, noutati, riscuri care trebuie asumate, concurenta si dorinta de imbunatatire, toate pentru a ocupa un loc fruntas in topul jucatorilor. Principala tendinta a pietei va fi furnizarea de continut pe mai multe platforme, precum site-urile de streaming legale, video-on-demand online sau smart TV. Tehnologia actuala ofera mult mai multa libertate de miscare consumatorului, iar marii jucatori din industria media au vazut deja potentialul pietei online si se vor concentra in continuare pe aceste noi platforme de diseminare a continutului”, explica Harabagiu.

Afla ce cred si alti CEO de televiziuni din Romania despre tendintele in domeniu in 2013 din articolul:

Piata romaneasca de televiziune in 2013. Ce spun jucatorii din domeniu


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri