Mai multi participanti la aceasta conferinta l-au citat duminica pe Bob Greenblatt, directorul NBC Entertainment.

Primul care a dezvaluit aceasta informatie a fost criticul de televiziune Jim Halterman, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter.

"Contractul lui Jay Leno tocmai a fost prelungit. Nu exista discutii serioase despre vreun plan de succesiune atunci cand el se va retrage", a spus Halterman.

Nu se stie inca pentru ce perioada a fost prelungit contractul lui Jay Leno.

Potrivit unor zvonuri aparute in decembrie, postul NBC ar fi explorat, in secret, optiunea de a-l instala in calitate de prezentator al emisiunii "The Tonight Show" pe Jimmy Fallon, dupa ce contractul lui Jay Leno, in prezent in varsta de 62 de ani, urma sa expire in 2014. Bob Greenblatt, directorul NBC Entertainment, a negat insa acele informatii.

Jay Leno Leno prezinta emisiunea "The Tonight Show" din 1992, cand l-a inlocuit pe Johnny Carson. El a parasit pentru scurt timp emisiunea in 2009, pentru un show in prime time la acelasi post, fiind inlocuit cu Conan O'Brien.

Insa audientele scazute inregistrate de acesta i-au determinat pe cei de la NBC sa mute noua emisiune a lui Leno in intervalul original al acestuia, 23.35, si pe cea a lui O'Brien, dupa miezul noptii.

Dupa o apriga disputa, O'Brien si-a dat demisia, primind despagubiri de 33 de milioane de dolari, iar Leno s-a reintors ca gazda a "The Tonight Show" in martie 2010.

Sursa foto: NBC