Romtelecom si grupul Pro TV S.A. au ajuns la un acord in baza caruia cele 11canale ale grupului reintra în grila Dolce din data de 9 ianuarie 2013: Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, MTV, Pro TV International, VH1, PRO TV HD, Acasa HD si sport.ro HD.
Pana la 31 ianuarie 2013, partile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Chiar si în conditiile reintroducerii canalelor ProTV, Romtelecom va pastra in grilele Dolce TV canalele BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News. Aceste canale, introduse incepand cu 3 ianuarie 2013, raman in continuare disponibile in toate pachetele de baza pentru platformele de televiziune prin satelit si televiziune prin Internet - IPTV, cu titlu gratuit si promotional, pana la 31 martie 2013. Dupa aceasta data, canalele respective vor ramane in grilele Dolce TV, urmand sa fie redistribuite in mod diferit in pachetele de programe.

In ceea ce priveste canalele HBO si HBO Comedy, dupa expirarea ofertei la 31 martie 2013, cele doua canale vor putea fi vizionate contra cost, in conditiile comerciale pe care compania Romtelecom le va comunica incepand cu data de 01.02.2013.

De asemenea, clientii Romtelecom care platesc deja pachetul MAXPAK vor primi un discount de 50% la pachetul MAXPAK pe toata durata acestei oferte.

„Romtelecom se bucura ca demersurile sale pentru continuarea negocierilor au dus la gasirea unei solutii pentru retransmiterea canalelor Pro TV fara costuri suplimentare pentru clientii sai”, a transmis marti seara compania telecom.

In procesul de reintroducere a canalelor ProTV in grila, exista posibilitatea aparitiei unor disfunctionalitati temporare ale altor canale, care vor fi remediate in cel mai scurt timp. Romtelecom isi cere scuze anticipat pentru orice eventual inconvenient.

Pe data de 3 ianuarie, operatorul Romtelecom anunta ca in urma unui dezacord privind pretul impus de grupul Pro va fi nevoit sa scoata din grila toate canalele grupului media. Citeste mai multe opinii despre acest lucru aici.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri