"Drumul de la domnia bunului plac la cea a bunului simt trece si pe la CNA. Sau mai precis ar trebui sa treaca. Am vazut inmormantari in direct, momente inselatoare in emisiunile de divertisment, in dezbateri politice sau pe teme sportive. De la an la an spatiul audiovizual romanesc devine din ce in ce mai viciat. Moartea unei personalitati publice pare a fi momentul cel mai ravnit al unei televiziuni, iar cazurile recente, cum ar fi cel al lui Adrian Paunescu, al lui Serban Ionescu sau al lui Sergiu Nicolaescu confirma acest trist si nefiresc adevar. Este timpul ca riposta sa vina din doua directii: de la cetateni si de la CNA. Ca sa reusim, alaturati-va in numar cat mai mare si semnati petitia noastra online! Nu putem reusi decat impreuna cu dumneavoastra", se spune in textul petitiei CNA.

Petitia poate fi semnata pe site-urile CNA si www.petitieonline.ro .

Petitia online a fost lansata la o zi dupa ce Laura Georgescu a fost numita presedinte al CNA, de catre Parlament. Ea a fost numita membru titular al CNA pe 30 octombrie 2012, de plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor, la propunerea Guvernului Ponta.

Consiliul National al Audiovizualului are, in prezent, urmatoarea componenta: Laura Corina Georgescu (presedinte), Viorel Vasile Buda (vicepresedinte), Florin Gabrea, Rasvan Popescu, Lorand Turos, Maria Monica Gubernat, Narcisa Iorga, Cristina Trepcea, Christian Mititelu si Valentin-Alexandru Jucan.

Sursa foto: www.cna.ro